Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Studeni 2017
  • 01.12.2017. 15:00

Sjeli poticaji, padaju kamate, stižu rješenja

Što ste najviše čitali u studenom?

  • 3.666
  • 241
  • 0

U mjesecu iza nas dočekana je isplata avansa poticaja za proizvodnu 2017. godinu. Na račune 100.000 poljoprivrednih gospodarstava, zaključno s 30. studenim, isplaćeno je 922 milijuna kuna. Dobre vijesti stigle su i iz bankarskog sektora.

Snižene su osnovne kamatne stope na 1,7 ili 1,9%, a uskoro će biti jednostavnije podnošenje zahtjeva za kredit i ubrzavanja procesa odobrenja kredita vezanih uz EU projekte u poljoprivredi. Na adrese naših poljoprivrednika koji su još u veljači aplicirali na mjeru 6.3.1. Programa ruralnog razvoja, počela su stizati rješenja.

Mjesec u znaku dobrih priča, ali i Agrokora

Mogli bismo reći da je gotovo cijeli studeni prošao u financijama, no bilo je tu i drugih zanimljivih priča koje ste prepoznali, bilo da je riječ o iskustvima drugih ili savjetima koji nam svima mogu i jesu od koristi. Ušli smo u posljednji mjesec u godini, blagdanski prosinac koji će, nadamo se, donijeti još dobrih vijesti. Za dobre priče naših vrijednih poljoprivrednika pobrinut ćemo se mi.


Tagovi

Najčitanije Agroklub Studeni 2017


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]