KLUB

Yes, they need education.

Ulja Brist dobila su novi dizajn

Kratak osvrt u brojkama na pokusnu proizvodnu godinu kukuruza...uskoro donosimo i rezultate sa svih... Pročitaj cijelu bilješku »

U doba brzog rasta mega farmi, novih pravila Europske Unije i smanjenja poljoprivrednih subvencija,... Pročitaj cijelu bilješku »

Tako treba! Uspješan u povlačenju sredstava Programa ruralnog razvoja je i Grad Gospić. Na što su sv... Pročitaj cijelu bilješku »


Kroz Program ruralnog razvoja do boljih uvjeta za život, Grad Gos...

Među gradovima koji uspješno koriste sredstva EU fondova definitivno je i Gospić. Naime, od usvajanja Programa ruralnog razvoja, a radi...

goo.gl

Vodnjan je otpratio i posljednje goste koji su nerado otišli nakon održane manifestacije 14. Dani ml... Pročitaj cijelu bilješku »

Ovo bi trebalo uvesti kao strogo pravilo za svakim stolom za kojim se jede, i pije, i priča... ;-)

POZIV NA UPIS VOLONTERA Appaloosa konjički klub vrši upis volontera! Od volontera se očekuje da će sudjelovati u poslovima čišćenja štale ,timarenja i održavanja higjene konja te odvođenja i dovođenja konja na ispuste... Također bi sudjelovali u aktivnostima kluba ,kao što su šetnja djece ,vođenje k... Pročitaj cijelu bilješku »

Pozivamo sve koji žele upisati školu jahanja rekreativno za svoj gušt. Škola jahanja program je nami... Pročitaj cijelu bilješku »

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Bologni u Italiji titulu najboljeg univerzalnog traktora odnio je Fendt... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #100: Proglašen najbolji univerzalni traktor za 201...

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Bologni u Italiji održana je svečanost proglašenja Traktora godine 2019. po izboru Toty žirija. Dodijeljen...

www.youtube.com

Evo nas u okolici Zadra ;)

rajčica, raočka iliti paradajz, mmmmm! #agroplayboy #pavoš

Naše kolege Mirta Milas i Martin Vuković primili su vrijedno priznanje 'Zlatno pero' @Sabatina u ime... Pročitaj cijelu bilješku »

U drugoj epizodi naše emisije KWS INFO osvrnuli smo se na sezonu kukuruza, žetvene rezultate i na hi... Pročitaj cijelu bilješku »

iduće godine bit će i krupnije...obećavam! #agroplayboy #pavoš

važno je dobro raspodijeliti a ne razbacivati! #agroplayboy #pavoš

pek'o bih i ja rakiju, al' me strah da se ne opečem! #agroplayboy #pavoš

Varaždinska husarska garda polaže vijence u Borovu Naselju i na Trpinjskoj cesti.

Dobar dan,
molim ako mi netko može dati savjet gdije naći ili pitati uvjete za uvoz traktora iz Zemalja EU ili ako netko zna kako to ide. Hvala, možete me kontaktirati na dadan500@gmail.com

Prenosimo slikom djelić atmosfere s 14. Dana mladog maslinovog ulja iz Vodnjana #masline #maslinovou... Pročitaj cijelu bilješku »

ima ih...biraj svoju boju! #agroplayboy #pavoš

Na konju smo od malih nogu! #agroplayboy #pavoš

Izađite na balkone pozdravite Šampione ... Sabatine 2018 u kategoriji buteljiranih proizvoda ;) #sab... Pročitaj cijelu bilješku »

Budućnost ZPPa tema je panela koji vodi europarlamentarka Marijana Petir na Sabatini

On je ovan, zove se Roko koji po cijele dane uživa u okusima i mirisima trava poznatog Lošinjskog vr... Pročitaj cijelu bilješku »

Upoznajte šampione Sabatine u kategorijama otvorenih i mladih vina #sabatina #vinarstvo #vino #malil... Pročitaj cijelu bilješku »

EUROTIER 2018. Puno razgovora, puno zainteresiranih za informacije što daje smisao ovakvim događajim... Pročitaj cijelu bilješku »

Sedma sila ;) #sabatina

ide u hlad, bio je previše na suncu! #agroplayboy #pavoš

zagnojiš, pa kad naraste ubereš i opereš! #agroplayboy #pavoš

i visoko i jako lijepo! #agroplayboy #pavoš

Sinoć je ispred hotela Aurora na Malom Lošinju zasađena i 'Spomen loza' #sabatina

Na Malom Lošinju, u sklopu otvorenja 28. Sabatine, međunarodnih susreta vinogradara i vinara održana... Pročitaj cijelu bilješku »

kapa lijepu glavu čuva! #agroplayboy #pavoš

Za mnoge voćare godina je bila uspješna, a berba je gotova. Pogledajte što je potrebno odraditi nako... Pročitaj cijelu bilješku »


Zlatno klasje #99: Što poduzeti u jesen kako bi smanjili proljetn...

Iza velike većine voćara u Hrvatskoj je odlična sezona kada je riječ o urodu. Berbe plodova su završile, a kako bi nasad održali zdravi...

www.youtube.com

Zašto pobogu?


Why I love fertilizer

Bill Gates visits the Yara fertilizer plant in Dar es Salaam, Tanzania to learn more about how the agriculture supply chain is changing...

www.gatesnotes.com

Otvorena je još jedna Sabatina 28. po redu ;) #živjeli