AgroKlub.com

\

KLUB

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » KLUB

KLUB

KLUB - društvena mreža

KLUB je mjesto za objave Vaših proizvoda, fotografija u polju, voćnjaku ili plasteniku, filmića dok skidate kukuruz, muzete kravu ili pravite sir. To je prostor na kojemu možete pokazati što ste radili i vidjeti što drugi rade. Tu možete razgovarati porukama s drugim poljoprivrednicima i javno pokazati svima kako se radi posao! Besplatno je, isprobaj!

Prikaži po:

Period:

Vrsta:


Odlican izbor slike ;)

upload/slike/zid/12168.jpg

PSS PSS (Splitsko-dalmatinska županija)
prije 9 sati

Obavijest vinogradarima! Nestabilno vrijeme praćeno nižim temperaturama i pljuskovima lokalnog karaktera obilježilo je prethodnih desetak dana,a nastavlja se sparnim i toplijim razdobljem.Vinova loza u unutrašnjosti Županije je pred početak cvatnje, a u južnijim... Pročitaj cijeli status »

PSS PSS (Istarska županija)
prije 12 sati

Obavijest maslinarima! Obavještavamo maslinare s područja Istre da na kontrolnim punktovima, vizualnim pregledom cvatova, nije utvrđena značajna zaraza maslinovim moljcem ( Prays oleae ) te se upućuju maslinari da pregledaju svoje nasade radi procjene potrebe... Pročitaj cijeli status »

PSS PSS (Zadarska županija)
prije 12 sati

Obavijest proizvođačima jabuka! Proizvođače jabuka upućujemo na oprez zbog kritičnoga ulova štetnika jabučnoga savijača (Cydia pomonella ) na opažačkim mjestima. Stoga preporučujemo provedbu zaštitnih mjera s jednim od raspoloživih i dozvoljenih... Pročitaj cijeli status »


I grm kadulje je našao svoje mjesto, odmah pored rajčice :) #malabasca

upload/slike/zid/12164.jpg

Sviđanja (2)

Sviđanja (2):

vstapicvstapic VericaMVericaM

| |


vstapic

vstapic, prije 13 sati

Donesi nam malo za čaj ;)

Sviđanja (0):

PSS PSS (Ličko-senjska županija)
prije 13 sati

Obavijest voćarima! Vladajući vremenski uvjeti pogoduju jačoj pojavi lisnih ušiju, stoga savjetujemo voćarima da izvrše pregled nasada i po potrebi primijene insekticid. Na koštičavom voću (šljiva, trešnja, višnja) kritičan broj lisnih ušiju iznosi 5... Pročitaj cijeli status »


Dobar dan i lijepi pozdrav svima na portalu; Eto kako sam se dvije godine borio sa zdravljem i sad sam u standbaju,znamo napokon što mi je; Pa eto pomalo se vračam u poslove,ne tako kao kad sam bio potpuno zdrav već pomalo. Stoga sve što vas interesira možete... Pročitaj cijeli status »


Metal Art L.

PROIZVODIMO PROIZVODE OD METALA; ZAHVALJUJEMO SE NA POSJETI I NADAMO SE SKOROJ SURADNJI Vaš Metal Art L.

Sviđanja (2)

Sviđanja (2):

vstapicvstapic VericaMVericaM

| |


vstapic

vstapic, prije 13 sati

Dobro došao nazad ;)

Sviđanja (0):


Pogledajte naše ponude;
Nazovite za više informacija i cijene usluga
Hvala


HRVATSKI DRVOSJEČA ZAGREB

Obaranje stabala,uređivanje i krčenje zapuštenih livada i šuma;


Dodala sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Traktor URSUS C 380 M

URSUS C - 380 M jednostavan mehanicki dizajn, sa brojnim sadrzajem za komunalne usluge, koji je vec postao pravi lider na trzistu za mala...


Fotograf Aydın Büyüktaş je malo provozao dron pa onda snimke malo 3-D renderirao pa Photoshopirao i evo rezultata. Mene je kupio ;)

upload/slike/zid/12158.jpg


Moja parcela i dvorište, utorak 18 časova i 15 minuta. Ipka štete su manje od očekivanja. Danas slijedi zaštita adekvatnim fungicidom, naravno ako ne bude kiše.

upload/slike/zid/12157.jpg upload/slike/zid/12157-1.jpg upload/slike/zid/12157-2.jpg upload/slike/zid/12157-3.jpg

Sviđanja (1)

Sviđanja (1):

vstapicvstapic

| |


Maja Celing Celić

Maja Celing Celić, prije 14 sati

Dobro je dok nije gore ;-)

Sviđanja (0):

PSS PSS (Vukovarsko-srijemska županija)
prije 15 sati

Obavijest voćarima! Proteklih dana su zabilježene različite količine oborina ali su zabilježeni uvjeti jake infekcije krastavosti jabuka u nasadima pa bi trebalo nastaviti za zaštitom protiv bolesti krastavosti(Venturia inaqualis) i pepelnice (Podosphera... Pročitaj cijeli status »

PSS PSS (Vukovarsko-srijemska županija)
prije 15 sati

Obavijest vinogradarima! Uvjeti za razvoj bolesti u vinogradima su izuzetno povoljni (oborine,visoka vlaga,temperature) te bi trebalo nastaviti za preventivnim zaštitama protiv bolesti (peronospore i pepelnice). Protiv peronospore mogu se upotrijebiti slijedeći... Pročitaj cijeli status »

PSS PSS (Virovitičko-podravska županija)
prije 15 sati

Obavijest proizvođačima tikvica! Tikvice su u intenzivnom porastu i cvatu. Vlažno i sparno vrijeme pogoduje razvoju biljnih bolesti na tikvicama . Potrebno je provesti zaštitu proziv najvažnijih gljivični bolesti plamenjača tikvice (Pseudoperonospora cubensis) i... Pročitaj cijeli status »

PSS PSS (Požeško-slavonska županija)
prije 15 sati

Obavijest povrtlarima! Proizvođačima povrća na otvorenom preporučujemo primjenu fungicida nakon jučerašnjih obilnijih oborina ( na agro-klimatskim stanicama zabilježeno u Skenderovcima 24 l/m² i Pleternici 28.5l/ m²) protiv krumpirove plijesni ... Pročitaj cijeli status »

PSS PSS (Požeško-slavonska županija)
prije 15 sati

Obavijest voćarima! Voćnjaci koji su jučer pretrpili jaki vjetar i tuču, savjetujemo primjenu jednim od pripravaka na bazi aminokiselina tzv anti-šok terapija (,Aminoteca, Drin, PolyAmin, Megafol, Amalgerol, Bioplex, Teca Complex i dr.) uz primjenu fungicida: u... Pročitaj cijeli status »

PSS PSS (Brodsko-posavska županija)
prije 15 sati

Obavijest proizvođačima kukuruza! Proizvođači koji nisu primijenili zemljišne herbicide nakon sjetve, a prije nicanja kukuruza ili je njihov učinak iz nekog razloga izostao, mogu ići u primjenu sredstva nakon nicanja kukuruza i korova sa herbicidima koji imaju... Pročitaj cijeli status »


A evo i slikice. Zaboravih prikačiti u prethodnom postu.

upload/slike/zid/12150.jpg

Sviđanja (3)

Sviđanja (3):

vstapicvstapic BgrgicBgrgic VericaMVericaM

| |


Bgrgic

Bgrgic, prije 16 sati

Chenopodium album, ako se ne varam.

Sviđanja (2):

Maja Celing CelićMaja Celing Celić
vstapicvstapic

Maja Celing Celić

Maja Celing Celić, prije 16 sati

Da, Google kaže da je :-) Kao dijete sam slušala priče o lobodi, a onda ju prije nekoliko godina i sama počela brati (uz koprivu i štavelj).

Sviđanja (2):

vstapicvstapic
BgrgicBgrgic

Bgrgic

Bgrgic, prije 16 sati

Moji dobri profesori u banja Luci su zaslužni što i danas znam latinski naziv svih kulturnih i većine korovskih biljaka, kao i biljnih bolesti. Jedino mi bilo mučno... Pročitaj cijeli komentar »


Jučer sam plijevila bašču u kojoj je izraslo puno samonikle lobode (najesen ju pustim da se osjemeni). Špinat mi rijetko kada uspije, no loboda nikada ne podbaci. Danas sam od nje napravila gustu juhu ;-)

Sviđanja (2)

Sviđanja (2):

vstapicvstapic VericaMVericaM

| |


vstapic

vstapic, prije 17 sati

Ti jedina imaš šanse živjeti duže od Ivane ;)

PSS PSS (Međimurska županija)
prije 18 sati

Uputa proizvođačima uljne tikve! Dana 26. travnja o.g. upućena je preporuka proizvođačima uljne tikve oko moguće primjene herbicida za suzbijanje korova, a meteorološki uvjeti zabilježeni od 3.-15. svibnja o.g. bili su povoljni za djelotvornost zemljišnih ili... Pročitaj cijeli status »

učitaj još postova »