AgroKlub.com

\

Baza stočarstva

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Agro Baza » Stočarstvo

Baza stočarstva

Stoka i pasmine u obliku baze stočarstva predstavlju dominantne segmente stočarske proizvodnje uz specifičnosti najčešćih uzgojnih pasmina. Dodatno, posebno su obrađene autohtone pasmine važne za ovu granu proizvodnje u Republici Hrvatskoj.

Kozarstvo

Kozarstvo (9)

Ovčarstvo

Ovčarstvo (16)

Stočarstvo - Tekstovi

Što jedu ovčarski psi?

Kada govorimo o radnim psima, prvenstveno se misli na lovačke i pastirske pasmine, zatim pasmine koje se koriste u trkama, psima za vuču, i naravno za policijske i pse koji se koriste u vojsci. Mnogi možda ne znaju da se prehrana ovih pasa treba razlikovati od prehrane pasa koji se drže u stanovima kao kućni ljubimci, pa čak i od onih koji su čuvari... Što jedu ovčarski psi?

Kazna zbog odbjeglih krava koje ne mogu uhvatiti?

Krave u bijegu
22.04.2017.

Kazna zbog odbjeglih krava koje ne mogu uhvatiti?

Obitelj Celjak iz Ciglenice Zagorske javila se s apelom za pomoć. Inače se bave stočarstvom, a prije desetak dana dvije krave su probile električnu ogradu i pobjegle. "Odmah po dojavi pronašli smo ih, međutim, krave su bile toliko preplašene da se tata koji je s njima 12 sati dnevno nije uspio približiti toliko da ih stavi na vez. Kravice su se još... Kazna zbog odbjeglih krava koje ne mogu uhvatiti?

Brahma kokoš kljuca američku himnu, a ima i bend

Kreativna kokoš
18.04.2017.

Brahma kokoš kljuca američku himnu, a ima i bend

Ako je Amerika po nečemu poznata, onda su to čudne stvari koje se ne mogu pronaći nigdje na svijetu. Kokoš koja svira američku himnu na električnom pianu samo je jedna od njih. Kokoš se zove Jokgu, ima samo 19 mjeseci i pripada kineskoj pasmini Brahma, a živi u Maryland-u. Inače, kokoši nasumično kljucaju po instrumentima, no Jogkuin vlasnik... Brahma kokoš kljuca američku himnu, a ima i bend

Pretrage baze stočarstva

Vaša pretraga obuhvaća 120 pasmina iz baze stočarstva.