Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Listopad 2017
  • 01.11.2017. 10:30

Mjesec u znaku dobrih priča, ali i Agrokora

Što ste najviše čitali u listopadu?

  • 570
  • 45
  • 0

Ispratili smo i listopad koji je za mnoge jedan od najzahtjevnijih mjeseci. Na polju se obavlja berba, sjetva, sadnja, gnojidba i niz drugih poslova. A što je to što vas je najviše privuklo u proteklom mjesecu? Statistika kaže da su u samom vrhu pozitivne priče naših poljoprivrednika koji unatoč brojnim preprekama ne odustaju od poljoprivrede već u njoj vide budućnost.

Zbrajanje šteta, čekanje poticaja i podmetanje

Bilo da kroz Program ruralnog razvoja proširuju svoje nasade i stada, bilo da vlastitim sredstvima polako ustraju u proizvodnji. Drago nam je vidjeti i da naši proizvođači uredno vode evidenciju o biljnoj proizvodnji i da su se mnogi, kako bi si olakšali i pojednostavili posao, odlučili na korištenje eGAP aplikacije.

Agrokor je i dalje aktualna tema - svjedočili smo i uhićenjima (i puštanjima) nekoć vodećih ljudi. Prvi čovjek, pak, i dalje nije u zemlji.


Tagovi

Najčitanije Agroklub 2017 Listopad


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).