Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rujan 2017
  • 01.10.2017. 12:00

Zbrajanje šteta, čekanje poticaja i podmetanje

Što ste najviše čitali u rujnu?

  • 1.192
  • 75
  • 0

Zakoračili smo u jesen, završava berba kukuruza koji je unatoč suši ostvario dobre prinose i žurne su pripreme za jesensku sjetvu. Vinogradari zbrajaju štete od mraza, suše, ali i divljih svinja i puhova, a na avanse poticaja pričekat će se još koji mjesec s obzirom da je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić najavio da će isplata biti do konca studenog. I tako će biti u sljedeće tri godine.

Kolovoz u znaku Farm Show-a, požara i nestalih svinja!

Rezultati natječaja za mjeru 6 trebali bi biti poznati u ovom mjesecu listopadu. Kao i svaki mjesec i ovaj su vašu pažnju privukli savjeti i priče naših proizvođača koji unatoč brojnim preprekama rade i pokušavaju uspjeti. Često se u žargonu koristimo terminom "podmetanje klipova", no kako je to kad vam netko uistinu podmetne komade inoxa i uništi dva kombajna, nažalost, zna Siniša Bugarin.


Tagovi

Najčitanije Agroklub Rujan 2017


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer