• Isplata avansa poticaja
  • 14.11.2017. 08:15

Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Prošla su vremena kada vas je Ministarstvo zavlačilo s poticajima i pričalo priče iz mjeseca u mjesec. Isplata ide kako smo rekli, kaže Tolušić.

Foto: Bigstockphoto/lovelyday
  • 21.495
  • 1.626
  • 0

Hoće li i kada krenuti isplata avansa poticaja, goruće je pitanje koje je i nama postavljeno mnoštvo puta. Naravno, informirali smo se u resornom ministarstvu, a na isto pitanje, ministar Tomislav Tolušić odlučio se odgovoriti putem društvenih mreža. Kaže ovako:

Dragi moji poljoprivrednici i poljoprivrednice!

Svaki dan dolazi na desetke upita kada će (i hoće li uopće) krenuti isplata avansa poticaja. Naravno da hoće. Prošla su vremena kada vas je Ministarstvo zavlačilo s poticajima i pričalo priče iz mjeseca u mjesec. Isplata ide kako smo rekli: avans poticaja do kraja studenog, ostatak poticaja u veljači i poravnanja u svibnju.

Isplata avansa počinje 20.11. (idući ponedjeljak) i do 30.11. ćemo isplatiti 922 milijuna kuna predujma (116 milijuna kuna više nego prošle godine).
I tako u 2018., 2019., 2020...

Hvala na povjerenju i strpljenju.

Foto: Bigstockphoto/lovelyday12


Tagovi

Avans Poticaji Isplata Tomislav Tolušić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi