AgroKlub.com

\

Financiranje

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Financiranje » Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Isplata avansa poticaja

Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Datum: 14.11.2017. 08:15 |

7

Kategorija:

Financiranje

Prošla su vremena kada vas je Ministarstvo zavlačilo s poticajima i pričalo priče iz mjeseca u mjesec. Isplata ide kako smo rekli, kaže Tolušić.

Hoće li i kada krenuti isplata avansa poticaja, goruće je pitanje koje je i nama postavljeno mnoštvo puta. Naravno, informirali smo se u resornom ministarstvu, a na isto pitanje, ministar Tomislav Tolušić odlučio se odgovoriti putem društvenih mreža. Kaže ovako:

Dragi moji poljoprivrednici i poljoprivrednice!

Svaki dan dolazi na desetke upita kada će (i hoće li uopće) krenuti isplata avansa poticaja. Naravno da hoće. Prošla su vremena kada vas je Ministarstvo zavlačilo s poticajima i pričalo priče iz mjeseca u mjesec. Isplata ide kako smo rekli: avans poticaja do kraja studenog, ostatak poticaja u veljači i poravnanja u svibnju.

Isplata avansa počinje 20.11. (idući ponedjeljak) i do 30.11. ćemo isplatiti 922 milijuna kuna predujma (116 milijuna kuna više nego prošle godine).
I tako u 2018., 2019., 2020...

Hvala na povjerenju i strpljenju.

Foto: Bigstockphoto/lovelyday12

Broj pregleda članka: 15371; Uspješnost članka: 1870.55

Tagovi: Poticaji, Isplata, Tomislav Tolušić, Avans

Ključne riječi članka: isplata, avansa, poticaja, krece, u, ponedjeljak, isplata, poticaja, avansa, milijuna, naravno, ponedjeljak, krenuti, pitanje, isplata avansa, avansa poticaja, milijuna kuna, krenuti isplata, isplata avansa poticaja, krenuti isplata avansa


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!