AgroKlub.com

\

Financiranje

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Financiranje » Krenula isplata izravnih plaćanja za 2017.!

Krenula isplata izravnih plaćanja za 2017.!

Isplata avanska poticaja

Krenula isplata izravnih plaćanja za 2017.!

Datum: 20.11.2017. 10:30 |

3

Kategorija:

Financiranje

Danas kreće isplata izravnih plaćanja poljoprivrednicima za proizvodnu 2017. godinu.

Jeste li već provjerili račun? Naime, prema najavama Ministarstva poljoprivrede danas kreće isplata izravnih plaćanja poljoprivrednicima za proizvodnu 2017. godinu. Isplata izravnih plaćanja kreće isplatom predujma u ukupnom iznosu od 922 milijuna kuna, što je 116 milijuna kuna više nego prošle godine.

Potporu će primiti oko 100.000 poljoprivrednih gospodarstava koja su podnijela Jedinstveni zahtjev u 2017. godini i koja su prošla kontrole Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Predujam će poljoprivrednim proizvođačima biti isplaćen zaključno s 30. studenim 2017. godine.

Provjerite račun u ponedjeljak, kreće isplata 922 milijuna kuna!

Novac, kako su i naveli, povlače iz Europskog fonda za garancije u poljoprivredi, a isplaćuje se 70% EU dijela sredstava namijenjenih proizvodnoj 2017. godini. Sredstva se isplaćuju za potporu po površni, nevezanu uz vrstu proizvodnje i to za: osnovno plaćanje, zeleno plaćanje i preraspodijeljeno plaćanje.

Foto: Pixabay/Alexsander-777

Broj pregleda članka: 6542; Uspješnost članka: 544.1

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Tagovi: Poticaji, Isplata, Izravna plaćanja, Avans

Ključne riječi članka: krenula, isplata, izravnih, placanja, za, 2017, plaćanje, milijuna, plaćanja, izravnih, isplata, milijuna kuna, isplata izravnih plaćanja


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!