• Prosinac 2017
  • 01.01.2018. 16:30

Mladi do više novca, jačanje poljoprivrede?

Što ste najviše čitali u prosincu?

  • 898
  • 56
  • 0

Evo nas u Novoj godini i u novom mjesecu. Vrijeme je za prisjetiti se što smo za vas ispričali u najljepšem mjesecu u godini, blagdanskom prosincu ispunjenom slavljem, bogatstvom plodova i mirisom borova.

Nažalost, bio je to mjesec u kojemu su nas šokirali napadi vukova koji su sve hrabriji u svojim dolascima u blizinu naseljenih mjesta. Mjesec u kojemu su na kraju godine nadlženi donijeli odluke da su udvostruče iznosi za malde poljoprivrednike kroz Program ruralnog razvoja, u kojemu su nam meteorolozi najavljivali puno snijega, a opet nam je izostao bijeli Božić...

Sjeli poticaji, padaju kamate, stižu rješenja

U novu ulazimo s novom nadom da će situacija za sve ići nabolje, da se neće ponoviti elementarne nepogode kakve su obilježile cijelu proteklu godinu. Idemo hrabro i u godinu u kojoj Agroklub obilježava 10 godina rada. Budite i dalje s nama. Trudit ćemo se opravdati vaše povjerenje.


Tagovi

Agroklub Prosinac 2017 Najčitanije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).