Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prosinac 2017
  • 01.01.2018. 16:30

Mladi do više novca, jačanje poljoprivrede?

Što ste najviše čitali u prosincu?

  • 922
  • 56
  • 0

Evo nas u Novoj godini i u novom mjesecu. Vrijeme je za prisjetiti se što smo za vas ispričali u najljepšem mjesecu u godini, blagdanskom prosincu ispunjenom slavljem, bogatstvom plodova i mirisom borova.

Nažalost, bio je to mjesec u kojemu su nas šokirali napadi vukova koji su sve hrabriji u svojim dolascima u blizinu naseljenih mjesta. Mjesec u kojemu su na kraju godine nadlženi donijeli odluke da su udvostruče iznosi za malde poljoprivrednike kroz Program ruralnog razvoja, u kojemu su nam meteorolozi najavljivali puno snijega, a opet nam je izostao bijeli Božić...

Sjeli poticaji, padaju kamate, stižu rješenja

U novu ulazimo s novom nadom da će situacija za sve ići nabolje, da se neće ponoviti elementarne nepogode kakve su obilježile cijelu proteklu godinu. Idemo hrabro i u godinu u kojoj Agroklub obilježava 10 godina rada. Budite i dalje s nama. Trudit ćemo se opravdati vaše povjerenje.


Tagovi

Agroklub Prosinac 2017 Najčitanije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]