Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prosinac 2017
  • 01.01.2018. 16:30

Mladi do više novca, jačanje poljoprivrede?

Što ste najviše čitali u prosincu?

  • 918
  • 56
  • 0

Evo nas u Novoj godini i u novom mjesecu. Vrijeme je za prisjetiti se što smo za vas ispričali u najljepšem mjesecu u godini, blagdanskom prosincu ispunjenom slavljem, bogatstvom plodova i mirisom borova.

Nažalost, bio je to mjesec u kojemu su nas šokirali napadi vukova koji su sve hrabriji u svojim dolascima u blizinu naseljenih mjesta. Mjesec u kojemu su na kraju godine nadlženi donijeli odluke da su udvostruče iznosi za malde poljoprivrednike kroz Program ruralnog razvoja, u kojemu su nam meteorolozi najavljivali puno snijega, a opet nam je izostao bijeli Božić...

Sjeli poticaji, padaju kamate, stižu rješenja

U novu ulazimo s novom nadom da će situacija za sve ići nabolje, da se neće ponoviti elementarne nepogode kakve su obilježile cijelu proteklu godinu. Idemo hrabro i u godinu u kojoj Agroklub obilježava 10 godina rada. Budite i dalje s nama. Trudit ćemo se opravdati vaše povjerenje.


Tagovi

Agroklub Prosinac 2017 Najčitanije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Tomislavgradu je ovih dana završila berba grožđa u jedinom komercijalnom vinogradu @Knebu koji se proteže na 965 m nadmorske visine, što ga čini jedinstvenim u svijetu. Potvrdili su i iznimnu kvalitetu vina upravo zbog visoke nadmorske vi... Više [+]