• Syngenta Agro
  • 09.06.2014. 14:30

Syngenta Centralni dan polja

I ove je godine Syngenta predstavila novitete iz svog sjemenskog programa kao i ekonomična riješenja u suzbijanju korova, bolesti i štetnika.

  • 242
  • 35
  • 0

Dana 06. lipnja 2014. Syngenta Agro d.o.o. održala je svoj tradicionalni Dan Polja ratarskih kultura u Suhopolju, na pokusnim poljima OPG Hrgović. Događaj je okupio brojne goste iz Hrvatske i Slovenije, uglavnom privatne poljoprivredne proizvođače (OPG), ali i brojne tehnologe, distributere, članove savjetodavne službe i novinare.

Glavna tema bila je prezentacija cjelovite Syngentine tehnologije u proizvodnji pojedinih ratarskih kultura, što uključuje ponudu visokokvalitetnog sjemena i sredstava za biljnu zaštitu. Syngentini stručnjaci velikog iskustva sa šireg područja biljne proizvodnje (obrada i gnojidba) predstavili su Syngentine sorte i hibride kukuruza, žitarica, suncokreta, šećerne repe, uljane repice i sirka.

Osim kvalitetnih sortimenata, naglasak je bio i na važnosti pravovremene i kvalitetne gnojidbe te iznimno važne zaštite od korova (Filon, Logran, Lintur, Axial), bolesti (Artea Plus, Amistar Extra, Moddus, Amistar Opti, Tilt) te štetnika (Karate Zeon, Chess) bez kojih je nemoguće ostvariti visoke prinose. Sve kulture na pokusnim poljima u potpunosti su zaštićene Syngentinim sredstvima za biljnu zaštitu, što pokazuje raznolikost Syngentine ponude i njihov cjelovit pristup u rješavanju izazova moderne poljoprivredne proizvodnje.

Nakon obilaska pokusnih polja, posjetitelji su se mogli okrijepiti uz ručak i glazbeni zabavni program što je cjelokupni doživljaj učinilo nezaboravnim.


Fotoprilog


Tagovi

Dani polja Syngenta Suhopolje Pokusna polja Noviteti OPG Hrgović Sorte Hibridi Moderna poljoprivredna proizvodnja


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stize Jesen,sudec po vremenu a glavice kupusa rasirile svoje liske kao kakvi paunovi.Koke se razletjele od miline,neznajuci kuda bi vise.Puno pozdrava svima,poslije ovih vrucina.