Logistika Petrokemije d.d. ovih dana ulaže dodatne napore kako bi naši proizvodi na vrijeme stigli d... Pročitaj cijelu bilješku »

Vezano uz potres koji se jutros dogodio u Zagrebu, a osjetio se i u Kutini, izvješćujemo javnost da... Pročitaj cijelu bilješku »

Petrokemija zapošljava! Pogledajte slobodna radna mjesta i prijavite se!

Želite li nam se pridružiti? Informirajte se i prijavite za jednu od ponuđenih mogućnosti. Prednosti zaposlenja u Petrokemiji d.d. Bilo da ste student ili apsolvent, bilo...

Pročitaj cijelu bilješku

Danas su nas posjetili studenti Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka ;)

Proljeće u trešnjiku u Sibinju kod dugogodišnjeg korisnika naših mineralnih gnojiva

Posjetite naš štand u Gudovcu #bjsajam #petrokemija

Petrokemija d.d. i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije iz Zagreba potpisali su danas spora... Pročitaj cijelu bilješku »

Upravo ... Dan polja soje u Kutini #soja #gnojidba #petrokemija

Naš AS u predstojećoj gnojidbi uljane repice! Najbolji izbor za predsjetvenu gnojidbu uljane repice... Pročitaj cijelu bilješku »

Od 1968, a od 24. lipnja 1998. godine. pod nazivom Petrokemija d.d. nezaobilazan je strateški oslona... Pročitaj cijelu bilješku »

Provjerili smo napredak egzaktnog gnojidbenog pokusa u voćnjaku jabuke tvrtke Rabo d.o.o. u Kneževim... Pročitaj cijelu bilješku »

U nastavku pročitajte preporuku gnojidbe proizvođaču kukuruza na temelju zaprimljenog upita (detalje... Pročitaj cijelu bilješku »

Ljetni popust na Petrokemija gnojiva traje do kraja kolovoza! Požurite sa nabavkom gnojiva po snižen... Pročitaj cijelu bilješku »


Iskoristite ljetni popust i do 37% na Petrokemija gnojiva!

Od dana 10. kolovoza 2016. Petrokemija d.d. Kutina obavještava svoje cijenjene kupce o promjeni prodajnih uvjeta i uvođenju ljetnog pop...

www.agroklub.com

Ako ste na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, posjetite nas jer u tijeku je Petrokemijin Dan otvore... Pročitaj cijelu bilješku »