Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najčitaniji
  • 01.04.2017. 18:20

Neobične masline, poticaji i ideje za uzgoj

Što ste čitali u ožujku 2017.

  • 1.536
  • 61
  • 0

Prošlog mjeseca smo se družili u proljetnim tonovima pa su nam tako mnoge zanimljive stvari zapele za oko. Ono čime smo osvojili čitatelje su bile masline koje su posađene tako da iz zraka formiraju ime "Tito" koje je poznatije starijim generacijama.

I Agencija za plaćanja u poljoprivredi počela je raditi punom parom pa je tako odnedavno moguće predati i Zahtjev za potpore u 2017., stoga požurite, vrijeme nam polako curi.

Sezona je sjetve za mnoge kulture, a Šafram tom prilikom traži kooperante za uzgoj sve traženije začinske paprike. Ako imate nešto zemlje, a niste sigurni čime bi se bavili, eto i prilike za vas.

Planiranje vrta je svima u glavi i mnogi kombiniraju što i kako posaditi. Tako nam jedan od naših partnera nudi i besplatnu aplikaciju za planiranje vrta, što će vam jako koristiti.

Ministar Tolušić nastavlja s popravljanjem svega što se popraviti da, a uskoro ćemo nadamo se, doživjeti i prve rezultate novog IAKS pravilnika. Jer razloga za optimizam u poljoprivredi ima barem 50, kako kaže naš Krešimir Butković.

U tijeku je i Bjelovarski sajam, čijim smo vas ulaznicama i nagrađivali prošlog mjeseca. Ako ovaj puta niste bili sretne ruke, bit će još nagradnih igara.


Tagovi

Najčitaniji Ožujak 2017 Agroklub


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer