• Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:00

Veliki poljoprivredni horoskop za 2015. godinu :)

Ove će godine vaša fiksacija na poticaje u kombinaciji s očiglednom prikrivenom agresivom i naklonosti opsesivnom uspjehu u poljoprivrednoj proizvodnji, još više doći do izražaja.

Foto: depositphotos.com,
  • 2.658
  • 270
  • 0

Znate kako kaže ona stara, "Bolje znati nego ne znati". Posebno se to odnosi na tvornicu na otvorenom - gdje je sve moguće. Stoga, ako zaista želite znati što Vas čeka u 2015.-oj godini, možda Vam ova detaljna analiza poljoprivredne astrologije donese neke nove uvide o situaciji, kako na nebeskom, tako i na zemljanom planu.

Kome će ove godine majka priroda biti maćeha? Tko će biti vrijedan kao mrav, a tko će plakati kao cvrčak? Kome će voda na mlin, a kome će iver daleko od klade? Sve saznajte putem donjih linkova. I zapamtite, agroastrologija u Novoj godini donosi samo sreću, blagostanje, više zemlje, više poticaja i više prinosa. Ako vam netko kaže da je drugačije, vjerojatno laže jer je ljubomoran.

Napomena: Ovi tekstovi služe isključivo za zabavu najširih masa!

Foto: depositphotos.com, @dddaca


Tagovi

Horoskop Agrohoroskop Agroastrologija Smiješni horoskop Poljoprivredni horoskop


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Eko vina Kabola Na istarskom imanju Kabola u Kanedolu pored Momjana završena je još jedna berba. Ber... Pročitaj cijelu bilješku »