Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:10

Jarčevima prestiž ne gine!

Naporni i ustrajni, u 2015.-oj ćete ostvariti sve, pa i više od toga.

Foto: depositphotos.com
  • 1.163
  • 131
  • 0

Polje/staja

Evo napokon i tvrdoglave emocionalno zakinute sorte. S njima nikako da saznate što vam zapravo žele reći. Tvrdoglavi su do mjere da ne mogu prihvatiti da poticaji jednostavno neće sjesti ovaj mjesec. A ni sljedeći. Kod njih je svaka travka na svome mjestu. Ne praštaju. Pravi pravcati karijeristi, ne staju dok na svakoj parceli ne bude pisalo njihovo ime.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Bila sjetva dobra ili loša, oni će svoju istinsku sreću iskusiti samo kroz rad, red i disciplinu. Poljoprivredom se bave radi prestiža. Slažu diplome i eko certifikate u vitrinu umjesto obiteljskih slika.

Voćnjak/vinograd

Za prvi rođendan umjesto zvečki roditelji su im vjerojatno poklonili enciklopediju imovinskog prava. Vrhunac rizičnog ponašanja kod jednog Jarca je kada ne primijeni zaštitu pet, nego četiri puta, a preporučeno je tri. Ovi psihički labilni, zatvoreni, poluparanoični tiranini, nadaleko su poznati po svojoj potrebi za veličanjem vlastite ličnosti i društvenim statusom. Najveći zemljoradnici koje svijet poznaje. Većinom posjeduju sva skladišta u okolici.

Mehanizacija

Čak i da im se zaštopa sijačica, pukne disk na tanjurači ili nešto puno strašnije, oni vam to neće pokazati. Jer em što ne žele, em što vjerojatno ni ne znaju. Fascinantno je koliko su zapravo naporni pošto bi trebali pripaziti da kroz svoj razum, opreznost, analize negdje slučajno ne sjednu i odmore. Njihove traktore ćete prepoznati po inicijalima.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Jarac


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?