Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:06

Djevicama će najveći problem biti uspjeh!

2015. će vam biti toliko dobra da se nećete imati razloga žaliti. To će vas dotjerati do ruba živčanog sloma.

Foto: depositphotos.com
  • 1.434
  • 183
  • 0

Polje/staja

Njihovo vrijeme je vrijeme sjetve. Cjepidlake kakve jesu, užasno ih rajca rad, red i disciplina, pa u svojoj pretjeranoj pedantnosti uporno traže greške u svemu i svačemu. Njih ćete najčešće naći u staji kako traže iglu u plastu sijena. Kod njih već i krave znaju koja je na redu za mužnju, a ne dao bog da koja prekorači raspored.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Papuče kakve jesu, uvjereni su da sve ima svoje mjesto i vrijeme, pa su sukladno tome dobri jedino za to da do granica sterilnosti ribaju traktore i pritom sami sa sobom razmatraju probleme kojih eto i baš nemaju trenutačno. 2015. će za njih ipak biti minimalno stresna, unatoč njihovoj stalnoj želji za istim.

Njihova iznenađujuća doza aktivnosti vjerojatno proizlazi iz vječite nervoze, pa i ne čudi da su često dosta mrzovoljni. Uvjereni da ako nešto može poći po zlu, mora da će se dogoditi baš njima. I nemojte se čuditi ako ih usred noći sretnete na polju, umjesto da spavaju.

Voćnjak/vinograd

Djevice su opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći šupu, slažući alat i lašteći jabuke. Prezahtjevni neurotici kojima ni previše nije dovoljno. Radoholičari. Perfekcionisti. Poslije prekida veze sa obrazovanjem, ulaze u vječni brak s poslom. Njima je u voćnjaku ili vinogradu sreća zagarantirana do groba. Samo da se nešto rezucka, pili, okopava. Ostale stvari teško da ih zanimaju. Nisu klasični karijeristi poput vatrenih znakova, samo su opsjednuti radom. Često prave planove, liste, spiske, tabele; posjeduju rokovnike, adresare, telefonske imenike, planere.

Mehanizacija

Prva ljubav im je bio kombajn, prvi poljubac na stočnom sajmu. Ne dao bog da polude, pa da se netko mora brinuti o njima. Sve što imaju, plod je njihovog ogromnog truda i rada i zato ih pustite na miru. Traktori su obično parkirani po bojama i abecednom redu. Nikad u životu im nije pukla guma.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Djevica Neurotici


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]