Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:03

Blizanci uvijek korak ispred sebe!

Šizofreničarima će ova godina biti posebno genijalna. Osim što neće.

Foto: depositphotos.com
  • 1.507
  • 211
  • 0

Polje/staja

Preglasni, uvijek u centru zbivanja. Teško nalaze pravi posao, jer je nemoguće strpati tako slobodoumnu (čitaj: nezrelu) osobu u neku tamo kancelariju i davati joj neke tamo papire da pečatira, potpisuje i ispisuje. Zato im je najbolje na polju, gdje uvijek mogu biti jedan korak ispred sebe, a opet dovoljno udaljeni od normalnih ljudi. Skloni su kratkotrajnim opsesijama, pa ih tako jedan dan uhvati da bi sijali kukuruz, a sutradan polude pa bi neku egzotiku, kiwano, marakuju ili tako nešto. Tko će to sve pohvatati. Uspijete li doći do riječi, vjerojatno ćete morati pričati o njima, pošto su bolesni na pažnju.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Vidite li manijaka koji razgovara sam sa sobom, to je vjerojatno Blizanac koji je na cesti pronašao novi katalog Massey Fergusona i iz sedamnaest kutova ga analizira.

Koje je njegovo porijeklo, smisao, svrha, dublja kozmička poruka koju mu karma šalje? Ne slušajte ih, čim prođe novi Lamborghini, promijenit će mišljenje.

Voćnjak/vinograd

Ovi naveliko poznati tračeri, kada im se slučajno omakne da ne pričaju o sebi, pričaju o drugima. Čiji je vinograd ove godine pun pepelnice, šta je susjed jeo za doručak i zašto Pege još uvijek nije okopao krumpir. Najgori neprijatelj im je zima jer nemaju što raditi pa im je dosadno. Onda obično vole malo heklati, čisto da prsti nisu na miru.

Vječno nezadovoljni i nesigurni, padaju na to da se za njih pomiču brda i doline, ali lako se zasite svega. U njihovom voćnjaku nikada nećete naći dvije voćke iste vrste. Cirkus, baš kao i oni sami.

Mehanizacija

Sumnja se da je i sam Juda bio Blizanac. Prevarit će vas za traktor dok ste rekli Fendt, samo ako niste pohvalili njihov osebujan odabir rodenticida. Ne ulazite s njima u ikakve dogovore, financijski su stabilni kao i državni proračun. Skloni su komunikaciji i kad treba i kad ne treba.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Blizanci Poljoprivredni horoskop Fendt Blizanci


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]