Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • NUTRIS.fest
  • 27.05.2022. 10:30
  • Virovitičko-podravska, Novi Senkovac

Na NUTRIS.fest-u saznajte više o uzgoju boba - prijavite se!

Cilj okupljanja je predstaviti najnovije rezultate vezane za suradnju, kao i promjene i novosti u svijetu proizvodnje boba i krumpira.​

Foto: Facebook/NUTRIS.farm
  • 1.031
  • 120
  • 0

Bliže se dani polja ili NUTRIS.fest, događanje koje okuplja poljoprivrednike i poslovne suradnike tvrtke NUTRIS.farm™, a čiji cilj je predstaviti najnovije rezultate vezane za suradnju, kao i promjene te novosti u svijetu proizvodnje boba i krumpira.​

Na godišnjoj razini organiziraju se dva NUTRIS.festa: lipanjski koji okuplja proizvođače boba i rujanski koji okuplja proizvođače krumpira.

Prvi ovogodišnji zakazan je 3. lipnja s početkom u 11 sati. "U Novom Senkovcu, na adresi Varaždinska 68, posjetitelji će proslaviti zajedničke uspjehe u posljednjih godinu dana te će imati priliku saznati što nam sve donosi nutristična budućnost", kažu iz ove tvrtke.

Oko boba iz Slavonije uskoro bi se mogao vrtjeti lanac prehrambene industrije Europe

Dakle, okupljanje će biti ispred NUTRIS.techTM, jedine hibridne tvornice za preradu boba i krumpira, a prisutni će imati priliku i posjetiti pokusna polja, gdje sve započinje.

Kako se prijaviti?

Bob predstavlja veliku priliku na mnogim razinama: individualno, na području osobnog zdravlja, ekonomski, jer doprinosi pronalaženju rješenja za rastuće poljoprivredne izazove te globalno, jer doprinosi borbi protiv klimatskih promjena.

Više o ovoj kulturi doznajte na licu mjesta. Prijaviti se za sudjelovanje možete putem e-maila: info@nutris.farm. Također, možete im se obratiti i za više informacija.

"Pozivamo vas da postanete dio nove poljoprivredne generacije i pridružite nam se na prvom ovogodišnjem NUTRIS.festu!", poručuju organizatori.


Tagovi

NUTRIS.fest Uzgoj boba Dani polja NUTRIS.farm™


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

NutriS Farm d.o.o.

Varaždinska 68, 33520 Novi Senkovac, Hrvatska
tel: +385 99 547 6685, e-mail: info@nutris.hr web: http://www.nutris.farm/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]