Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 23.09.2020. 15:55

John Deere se povlači sa svih međunarodnih sajmova

Na međunarodnim sajmovima u razdoblju od 1. studenog 2020. do 31. listopada 2021. godine, ova tvrtka neće izlagati svoje proizvode.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.017
  • 241
  • 0

Jedan od najvećih svjetskih izlagača poljoprivrednih strojeva, John Deere, povlači se sa svih međunarodnih sajmova poljoprivrede u Europi i zemljama članicama Zajednice neovisnih država (ZND). Ova kompanija neće izlagati svoje strojeve u razdoblju od 1. studenog ove do 31. listopada 2021. godine. 

Umjesto toga, poručuju da će koristiti novu marketinšku kombinaciju tradicionalnih i digitalnih alata za pružanje informacija kupcima.

"Događaji u posljednjih nekoliko mjeseci duboko su promijenili radni i društveni život svih nas. Zaštita zdravlja i sigurnosti ljudi sada je važnija nego ikad, dok je održavanje uskog kontakta s kupcima i dalje neophodno za pružanje pouzdanih usluga u ovim nesigurnim vremenima", poručili su iz tvrtke.

Ova odluka utječe na brojna događanja

Ovaj potez utječe na sajmove poput Agromeka u Danskoj, EIMA-e u Italiji i Eurotiera u Njemačkoj, a svi su oni planirani za početak sljedeće godine. Međutim, vjerojatno će biti prisutni na velikom sajmu poljoprivrednih strojeva Agritechnica u Njemačkoj, jer je zakazan za studeni 2021. godine.

"Pandemija je promijenila svijet, a i naša industrija prolazi kroz razdoblje velikih promjena, što se odnosi i na marketinške aktivnosti", kazao je za dairyglobal potpredsjednik prodaje i marketinga u John Deeru, Denny Docherty.

Globalno tržište robota u poljoprivredi udvostručit će se do 2025.

Poručuju da će njihov glavni fokus 2021. godine biti promjena operativnog modela kako bi postali tehnološki pametna industrijska tvrtka.

Kao što je prethodno najavljeno, idu ka tome da budu organizacija zasnovana na proizvodnom sustavu usmjerenom na kupce i pojednostavljeno poslovanje.

Pozivaju organizatore na reviziju kalendara

Ovo je jedno od najvećih organizacijskih restrukturiranja u 183-godišnjoj povijesti tvrtke, koje zahtijeva promjenu marketinškog pristupa i prošireni fokus na tehnologije precizne poljoprivrede.

John Deere plasira u Europu visoko učinkovitu seriju X9 kombajna

Pozvali su i na reviziju kalendara održavanja sajmova. Naime, trenutno postoji velik broj događanja koji se održavaju u približno istim datumima što stvara probleme izlagačima. 

"Očekujemo i veliku promjenu u izložbenim konceptima, potaknutu Covidom i digitalizacijom", zaključio je Andreas Jess, direktor marketinga John Deera.


Tagovi

John deere Sajmovi Mađunarodni sajmi Odustajanje Covid


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)