Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina
  • 05.10.2021. 10:30
  • Dubrovačko-neretvanska, Cavtat

Bliži nam se 31. Sabatina - još nije kasno za dostavu uzoraka

Budite dio Sabatine i iskoristite nove poslovne prilike. Uz kušanje vina, upoznajte domaće i strane vinare, razmijenite iskustva i saznajte najnovije vinogradarsko-vinarske trendove, poručuju organizatori. 

Foto: Zadružni savez Dalmacije
  • 380
  • 136
  • 0

Već 31. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2021. održat će se od 4. do 7. studenog u Hotelu Croatia u Cavtatu, najavlju organizatori Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova. 

Povodom proslave 30. obljetnice Sabatine, a koja se zbog epidemioloških mjera nije mogla održati prošle godine, osim edukacije, sajma, izložbe, radionica, vođenih degustacija vina, studijskog obilaska te dodjele priznanja i proglašenja šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića, program ovogodišnje manifestacije bit će obogaćen i raznim dodatnim aktivnostima.

Podsjetimo, prošlogodišnja Sabatina održala se u online izdanju zbog pandemije koronavirusom. Najviše pobjeda odnijeli su braća Zure s otoka Korčule. Tako je njihovo vino Grk "Elysion" desertno 2018. proglašeno šampionom bijelih slatkih, predikatnih i desertnih vina i najbolje je ocijenjeno vino u kategoriji za buteljirana vina, dok je vino Rebellion 2018. šampion u kategoriji crnih suhih i polusuhih. 

Prijavite uzorke na vrijeme

Proizvođači buteljiranih i otvorenih vina svoje uzorke proizvoda za ocjenjivanje i natjecanje mogu dostaviti do 8. listopada u Split osobno ili poštom od 8-15 sati radnim danima (pon.-pet.) na adresu: Zadružni savez Dalmacije, Split, K. Tončića 4. 

Što se tiče mladih vina, uzorci se mogu dostaviti do 15. listopada također u Split osobno ili poštom od 8-15 sati radnim danima (pon.-pet.) na adresu: Zadružni savez Dalmacije, Split, K. Tončića 4 ili u Zadar osobno samo dana 16. listopada od 9-14 h na adresu: Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar, Dr. Franje Tuđmana 24/h.

Detaljne informacije za ovogodišnju manifestaciju, propozicije i prijave za sudjelovanje u ocjenjivanju proizvoda, na sajmu i burzi, te obrazac za rezervaciju hotelskog smještaja na Sabatini možete preuzeti ovdje ili zatražiti na tel. 021 348 388 ili mail: info@zsd.hr

"Budite dio Sabatine i iskoristite nove poslovne prilike. Uz kušanje vina, upoznajte domaće i strane  vinare, razmijenite iskustva i saznajte najnovije vinogradarsko-vinarske trendove", poručuju organizatori. 


Tagovi

Sabatina 2021. 31. Međunarodni susret vinogradara i vinara Prijava uzoraka Natjecanje vina


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)