Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina 2020
  • 08.11.2020. 11:00
  • Splitsko-dalmatinska, Split

Sabatina 2020: Braća Zure šampioni u čak tri kategorije!

Jubilarna Sabatina održana je u online izdanju, ali pobjednici su proglašeni. Tko su ovogodišnji šampioni, ali i dobitnici priznanja i medalja?

Foto: Zadružni savez Dalmacije
  • 510
  • 73
  • 0

Iako je ove godine protekla bez poznatog šušura, jubilarna 30. Sabatina, održana s predznakom online - ima svoje šampione. Tako je u kategoriji za buteljirana vina, šampion bijelih slatkih, predikatnih i desertnih vina i najbolje ocijenjeno vino Grk "Elysion" desertno 2018. - Obrt Zure, Lumbarda, otok Korčula. Isti obrt odnosno braća Zure, imaju i šampiona crnih suhih i polusuhih vina - Rebellion 2018. 

Šampion bijelih suhih i polusuhih vina je Graševina 2018. Iločki podrumi d.d. Ilok, a šampion vina sorte plavac Dingač Riserva 2018. - Pelješki vinogradar d.o.o., Kuna Pelješka. Šampion vina sorte pošip je Pošip Zure 2019. Obrta Zure s Korčule, a šampion izgleda proizvoda Plavac mali 2017. - OPG Darko Matijević s Hvara.

Velika zlatna medalja za kvalitetu buteljiranih proizvoda pripala je Iločkim podrumima za Traminac izborna berba bobica 2017. 

Jubilarna, 30. Sabatina u online izdanju

U kategoriji jakih alkoholnih pića šampion kvalitete je Nespola - Natura Antunović, Orebić dok je najbolje ocijenjeni proizvod u kategoriji rakija i destilata Voćna rakija od kruške - OPG Luka Bilušić - Destilarija Bilušić, Zagreb. 

Najbolje otvoreno crno vino je Merlot 2019., Stjepana Vučemilovića iz Zadra, a najbolje otvoreno bijelo vino Pošip 2019. - Franje Pešelja, Smokvica, otok Korčula. 

Najbolje mlado crno vino je Syrah Valeria Skoblara iz Privlake, a najbolje mlado bijelo vino 2020 Pošip Zadranina Stjepana Vučemilovića. 

Dodjelu priznanja za buteljirane proizvode pogledajte u videu, a sve dobitnike medalja u dokumentima ispod teksta. 


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Sabatina 2020 Šampioni Priznanja Dodjela nagrada Online Sabatina


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić