Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina 2020.
  • 02.11.2020. 09:00
  • Splitsko-dalmatinska, Split

Jubilarna, 30. Sabatina u online izdanju

Uz udovoljavanje zdravstvenih sigurnosnih standarda, osobito onih vezanih za epidemiološke mjere, ocjenjivanja uzoraka vršit će se kao i do sada u svim kategorijama.

Foto: Vedran Stapić
  • 278
  • 799
  • 0

Zbog neizvjesne situacija izazvane pandemijom, ovogodišnja Sabatina neće se održati kako je planirano u hotelu Croatia u Cavtatu. No, odgađanja nema već nas od danas, 2. studenog pa sve do 8. studenog očekuje online tjedan ovog međunarodnog susreta vinogradara i vinara.

Kako pojašnjavaju iz Zadružnog saveza Dalmacije, program ćete moći pratiti putem medijskih pokrovitelja i partnera - televizije, radija, društvenih mreža te raznih internetskih platformi (Youtube, Facebook, Instagram i slično).

"Planiramo dosta dinamičnih događanja, a program će održati dosadašnji dugogodišnji suorganizatori, svaki u svom segmentu. Sva stručna predavanja bit će objavljena u e-zborniku koji će biti vidljiv i trajno dostupan na webu organizatora“, navode organizatori. 

Uz udovoljavanje zdravstvenih sigurnosnih standarda, osobito onih vezanih za epidemiološke mjere, ocjenjivanja uzoraka vršit će se kao i do sada u svim kategorijama. Rezultati ocjenjivanja bit će objavljeni 6. i 7. 11. na webu organizatora i ostalim internetskim platformama, a proizvođači nagrađeni šampionskim priznanjima pozvat će se u studio i medijski dodatno istaknuti. Uručenje šampionskih odličja snimit će se i objaviti putem medija i internet kanala.

Dodatni način promocije proizvođača i tvrtki

U studiju će se vršiti prezentiranje sudionika kroz intervjue i razgovore s moderatorima, znanstvenicima, stručnjacima, tvrtkama i proizvođačima.

"Osmislili smo nove i dodatne načine promocije proizvođača i tvrtki koje svojim asortimanom prate vinogradare i vinare, osobito za one tvrtke koje su svoj asortiman redovito prezentirale u okviru Sajma vinogradarstva i vinarstva.

Više možete vidjeti ovdje

Vjerujemo da ćete biti zadovoljni prilagođenim programom. Tjednom Sabatine započinjemo obilježavanje jubilarne 30. koja će se kroz promidžbenu kampanju održavati tijekom jednogodišnjeg razdoblja, sve do završne svečane proslave jubileja 2021“, pojašnjavaju.

Podsjećamo, nagradu na prošlogodišnjem izdanju u kategoriji bijelih suhih i polusuhih vina osvojio je Chardonnay Principovac 2016. Iločkih podruma d.d. Ilok. Šampion crnih suhih i polusuhih vina je Merlot Reserve Vina Milas, Humac, Bosna i Hercegovina, dok je najbolje pjenušavo vino bilo Pjenušac Gospoja 2016. Gospoja, poljoprivredna zadruga, Vrbnik, otok Krk.  

Poznati dobitnici prestižnih priznanja. Evo tko su laureati 29. Sabatine

Priznanje za najbolje ocijenjeni zadružni proizvod pripalo je Dingaču 2013.- Dingač, poljoprivredna zadruga i vinarija, Potomje, a U kategoriji otvorenih i mladih vina najbolje otvoreno crno vino je Merlot Barrique 201. - Anđelko Vrsaljko, Nadin. 

Kako bi i ova godina bila ispunjena brojnim nagradama, organizatori pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u natjecateljskom i promidžbenom segmentu te na taj način podrže suorganizatore ovoga događanja. 


Tagovi

Sabatina Online Sudionici Promocija Jubilarna


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]