Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina
  • 16.10.2021. 16:30
  • Dubrovačko-neretvanska, Cavtat

31. Sabatina okuplja međunarodne vinare i vinogradare u Cavtatu

Manifestacija se ove godine održava u Cavtatu, a organizatori upozoravaju što vam je činiti kako biste nazočili ovom susretu vinogradara i vinara.

Foto: Zadružni savez Dalmacije
  • 416
  • 23
  • 0

Još je malo vremena ostalo do 31. Sabatine.

Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2021. ove se godine održava 4. do 7. studenog u Hotelu Croatia u Cavtatu, no može se sudjelovati samo uz predočenje EU Covid potvrde, javljaju organizatori Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova. 

Kako bi se pojednostavio i ubrzao postupak prijave i ulaska u hotel, preporučuju obaviti testiranje prije dolaska u jednom od ovlaštenih ustanova ili laboratorija. 

"Ako dođete u hotel bez potvrde, uputit ćemo vas u najbliži laboratorij na tesiranje, ali dobivanje rezultata testa i EU covid potvrde može potrajati odeđeno vrijeme, ovisno o radnom vremenu laboratorija i brzini izdavanja EU covid potvrde. Stoga je bolje obaviti sve prije dolaska na Sabatinu", poručuju. 

Povodom proslave 30. obljetnice Sabatine, a koja se zbog epidemioloških mjera nije mogla održati prošle godine, osim edukacije, sajma, izložbe, radionica, vođenih degustacija vina, studijskog obilaska te dodjele priznanja i proglašenja šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića, program ovogodišnje manifestacije bit će obogaćen i raznim dodatnim aktivnostima.

Prošlogodišnja Sabatina održala se u online izdanju zbog pandemije koronavirusom. Najviše pobjeda odnijeli su braća Zure s otoka Korčule. Tako je njihovo vino Grk "Elysion" desertno 2018. proglašeno šampionom bijelih slatkih, predikatnih i desertnih vina i najbolje je ocijenjeno vino u kategoriji za buteljirana vina, dok je vino Rebellion 2018. šampion u kategoriji crnih suhih i polusuhih. 

Ovogodišnji program možete pogledati u dokumentu ispod teksta, a sve ostale informacije možete pronaći ovdje


Dokumenti


Tagovi

Sabatina 2021. Covid potvrda Zadružni savez Dalmacije Hrvatska udruga vinarskih gradova


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/