Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nacionalni program
  • 15.05.2015. 16:30

Natječaj za investicije u vinarstvu!

Potencijalni korisnici sredstava za ovu mjeru, a u okviru provedbe Nacionalnog programa, su proizvođači vina odnosno fizičke i pravne osobe, upisane u Vinogradarski registar.

Foto: depositphotos.com,
  • 210
  • 21
  • 0

Iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, obavještavaju zainteresirane korisnike da je objavljen novi Javni natječaj za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina. Prihvatljivi korisnici sredstava za ovu mjeru, a u okviru provedbe Nacionalnog programa, su proizvođači vina odnosno fizičke i pravne osobe, upisane u Vinogradarski registar u trenutku podnošenja prijave.

"Radi provjere podataka za ispunjavanje uvjeta prihvatljivosti podnositelja, podaci iz prijava bit će provjereni uvidom u upisnik poljoprivrednih gospodarstava, u vinogradarski registar te ostale javno dostupne registre", poručuju iz Agencije.

Prijava se dostavlja u jednom originalnom primjerku, u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom podnositelja napisanim na poleđini, isključivo kao preporučena pošiljka s povratnicom i s naznačenim vremenom slanja (datum, sat, minuta i sekunda zaprimanja pošiljke u poštanskom uredu), na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Natječaj za Nacionalni program pomoći sektoru vina - mjera Investicija«.

Rok za podnošenje prijava do 12. lipnja 2015. Nepravovremene prijave neće se razmatrati. Detalje natječaja pronađite u prilogu ispod teksta.

Foto: depositphotos.com, @ilfede


Dokumenti


Tagovi

Agencija za plaćanja Natječaj Vinarije Vino Marketing Vinogradarski registar Preporučena pošiljka Investicija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo