Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zatvorska kazna
  • 13.03.2018. 19:30

Zbog neregistrirane prikolice, stočar ide u zatvor

Zbog neregistrirane prikolice, koja će ga koštati zatvora, Bojanov san o uglednom stočaru je ugašen, a ugasit će se i posljednje gospodarstvo u Novom Selu.

Foto: Pixabay/congerdesign
  • 7.814
  • 566
  • 0

Prometna policija u susjednoj Srbiji je tri puta zaustavljala Bojana Radovanovića na seoskom putu u planini, jer je vozio sijeno za stoku neregistriranom prikolicom. Prvi put je platio kaznu, a za druge dvije je stigla kazna zatvorom do 40 dana, jer je vozio pod zabranom. 

"Bio sam primoran hraniti svoju stoku, iako su mi oduzeli vozačku dozvolu. Nisam imao drugog izbora, jedino da pustim krave", rekao je Bojan za O2.

Mora prodati sve životinje

Ovaj mladi stočar živi s nepokretnom majkom, a jedini su stanovnici Novog Sela kod Kuršumlije. Uzgaja 25 krava, jer je 70 svinja morao prodati zbog odlaska u zatvor. Međutim, morat će i njih prodati. 

18 tisuća kuna kazne jer na salati nije bilo cijene

"Krpio sam se nekako da držim krave u tri štale i to tuđe, da nešto steknem, osnujem obitelj. Stoku ću prodati, ali s majkom uopće ne znam kako ću. Jedino u dom da je smjestim", očajan je Bojan.

Srušen san

Susjedi i rođaci su ogorčeni, jer ne mogu pomoći. Smatraju da je u pitanju nepravda, te da oni koji prave i veće prekršaje - budu oslobođeni. Bojanov san da bude ugledan stočar je srušen, a ugasit će se i posljednje domaćinstvo u ovom selu. 


Tagovi

Bojan Radovanović Novo Selo Zatvor Prikolica


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)