Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani hrvatskog turizma
  • 04.10.2019. 10:00
  • Vukovarsko-srijemska, Vinkovci

Baranja najuspješnija destinacija ruralnog turizma

Istovremeno, Međimurje je najuspješnija destinacija kontinentalne Hrvatske, a najbolji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva Thomas Heinz Pandžić! Riječ je, dakako, o nagradama u sklopu Dana hrvatskog turizma.

Foto: Ministarstvo turizma
  • 1.953
  • 77
  • 1

Baranja je najuspješnija destinacija ruralnog turizma, Međimurje najuspješnija destinacija kontinentalne Hrvatske, a najbolji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva Thomas Heinz Pandžić! Dio je to nagrađenih, nama u segmentu ruralnog turizma najvažnijih nagrada podijeljenih u sklopu Dana hrvatskog turizma koji se prvi put održavaju u Slavoniji.

Naime, jučer je u Vinkovcima dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu. 

HeadOnEast: Krenite u neotkrivenu Slavoniju i uživajte u vrhunskoj hrani, vinu i glazbi

Drugi dio nagrada dodijelit će se danas u Osijeku za 10 najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Turistička destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Plaža godine, Turistički događaj godine, DMK Putnička agencija godine, Restoran godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, nagrada "Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te Posebno priznanje za izniman doprinos turizmu Republike Hrvatske. 

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji ovu manifestaciju zajedno organiziraju već dvanaestu godinu za redom. Popis dobitnika pronađite u dokuemntu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Dan hrvatskog turizma Nagrade Baranja Međimurje Thomas Heinz Pandžić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.