Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 17.05.2017. 09:00

Županija ujedinila vinare s istim ciljem: brendirati!

I ove su godine zahvaljujući Osječko-baranjskoj županiji stanovnici Osijeka uz mnogobrojne turiste uživali u svibanjskoj Večeri vina i umjetnosti koja je hvalevrijednoj manifestaciji Dani vina, turizma i cikloturizma dala notu više.

Foto: obz.hr
  • 785
  • 88
  • 0

I ove su godine zahvaljujući Osječko-baranjskoj županiji stanovnici Osijeka uz mnogobrojne turiste uživali u svibanjskoj Večeri vina i umjetnosti koja je hvalevrijednoj manifestaciji Dani vina, turizma i cikloturizma dala notu više.

Dvorište Galerije Kazamat odjekivalo je zvucima Trend Acoustic Banda, The Red Roosters-a i DJ on Wine/Tac-a, uz koje su posjetitelji uživali u okusima vina s područja Slavonije, Baranje i Srijema te tako kasno u noć otišli kućama uz sjećanja na ugodno eno-gastro-vizualno-zvučno-taktilna iskustva.

Kako je vino zavelo ljubav u dvorištu Kazamata

U doista bogatom programu sudjelovala je i Udruga Oksimoron s performansom "Kako je vino zavelo ljubav" u dvorištu Kazamata, dok je Nikola Faller čitavu večer upriličio skulpturama od slame, koja je idealan medij za prikaz tradicije naše Slavonije.

Okusi vina s područja Slavonije, Baranje i Srijema način brendiranja kontinentalnog turizma.

Direktor All4vine iskazao zahvalnost Osječko-baranjskoj županiji

Nadalje, izložba fotografija Atmosphere Tomislava Marcijuša vizualno je obogatila posjetitelje Regionalne vinoteke za čije je funkcioniranje zadužen Damir Zrno koji je i ovom prilikom iskazao zahvalnost Osječko-baranjskoj županiji.

Čaroban spoj vina i umjetnosti u Osijeku

"S obzirom na to da se bavim marketingom u vinarstvu, a da je jedan od alata organizacija festivala poput Dani vina i turizma, Večer vina i umjetnosti, gdje nudim logističku uslugu vinarima i posjetiteljima, potpora od Osječko-baranjske županije u iznosu od 5.000,00 kn znakovito mi je pomogla. Kupio sam čaše, pljuvačnice, vedrice, led i druge potrebite stvari koje su festivalu dali zasluženu notu.

Županija pomogla domaćim vinarima u dvorištu Kazamata

Neovisno o natječajima, htio bih reći da dosta dobro surađujem sa Županijom prilikom čega sudjelujemo na izlaganjima, raznim festivalima i sajmovima, kako u zemlji, tako i u inozemstvu te sam vrlo zadovoljan suradnjom bez koje se ne bi mogli podičiti ni s Večeri vina i umjetnosti koja je nastala kao zajednički rezultat", priča Damir Zrno.

Župan Šišljagić uručio priznanja najboljim vinarima

Župan dr.sc. Vladimir Šišljagić te je večeri uručiti priznanja vinarima koji su postigli najbolje rezultate na ovogodišnjem ocjenjivanju vina u okviru 9. Dana vina, turizma i cikloturizma te tako podigao večer kojoj su nazočili i zamjenik župana, Željko Kraljičak, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj, Silva Wendling i direktor Turističke zajendice Osječko-baranjske županije, Antonio Sobol, na višu razinu.

Foto: obz.hr


Tagovi

Osječko - baranjska županija Vladimir Šišljagić Damir Zrno


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]