AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Županija ujedinila vinare s istim ciljem: brendirati!

Županija ujedinila vinare s istim ciljem: brendirati!

Osječko-baranjska županija

Županija ujedinila vinare s istim ciljem: brendirati!

Datum: 17.05.2017. 09:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

I ove su godine zahvaljujući Osječko-baranjskoj županiji stanovnici Osijeka uz mnogobrojne turiste uživali u svibanjskoj Večeri vina i umjetnosti koja je hvalevrijednoj manifestaciji Dani vina, turizma i cikloturizma dala notu više.

I ove su godine zahvaljujući Osječko-baranjskoj županiji stanovnici Osijeka uz mnogobrojne turiste uživali u svibanjskoj Večeri vina i umjetnosti koja je hvalevrijednoj manifestaciji Dani vina, turizma i cikloturizma dala notu više.

Dvorište Galerije Kazamat odjekivalo je zvucima Trend Acoustic Banda, The Red Roosters-a i DJ on Wine/Tac-a, uz koje su posjetitelji uživali u okusima vina s područja Slavonije, Baranje i Srijema te tako kasno u noć otišli kućama uz sjećanja na ugodno eno-gastro-vizualno-zvučno-taktilna iskustva.

Kako je vino zavelo ljubav u dvorištu Kazamata

U doista bogatom programu sudjelovala je i Udruga Oksimoron s performansom "Kako je vino zavelo ljubav" u dvorištu Kazamata, dok je Nikola Faller čitavu večer upriličio skulpturama od slame, koja je idealan medij za prikaz tradicije naše Slavonije.

Okusi vina s područja Slavonije, Baranje i Srijema način brendiranja kontinentalnog turizma.

Direktor All4vine iskazao zahvalnost Osječko-baranjskoj županiji

Nadalje, izložba fotografija Atmosphere Tomislava Marcijuša vizualno je obogatila posjetitelje Regionalne vinoteke za čije je funkcioniranje zadužen Damir Zrno koji je i ovom prilikom iskazao zahvalnost Osječko-baranjskoj županiji.

Čaroban spoj vina i umjetnosti u Osijeku

"S obzirom na to da se bavim marketingom u vinarstvu, a da je jedan od alata organizacija festivala poput Dani vina i turizma, Večer vina i umjetnosti, gdje nudim logističku uslugu vinarima i posjetiteljima, potpora od Osječko-baranjske županije u iznosu od 5.000,00 kn znakovito mi je pomogla. Kupio sam čaše, pljuvačnice, vedrice, led i druge potrebite stvari koje su festivalu dali zasluženu notu.

Županija pomogla domaćim vinarima u dvorištu Kazamata

Neovisno o natječajima, htio bih reći da dosta dobro surađujem sa Županijom prilikom čega sudjelujemo na izlaganjima, raznim festivalima i sajmovima, kako u zemlji, tako i u inozemstvu te sam vrlo zadovoljan suradnjom bez koje se ne bi mogli podičiti ni s Večeri vina i umjetnosti koja je nastala kao zajednički rezultat", priča Damir Zrno.

Župan Šišljagić uručio priznanja najboljim vinarima

Župan dr.sc. Vladimir Šišljagić te je večeri uručiti priznanja vinarima koji su postigli najbolje rezultate na ovogodišnjem ocjenjivanju vina u okviru 9. Dana vina, turizma i cikloturizma te tako podigao večer kojoj su nazočili i zamjenik župana, Željko Kraljičak, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj, Silva Wendling i direktor Turističke zajendice Osječko-baranjske županije, Antonio Sobol, na višu razinu.

Foto: obz.hr


Osječko-baranjska županija

Osječko-baranjska županija
Trg Ante Starčevića 1, Osijek, Hrvatska
tel: +385 (0) 31 200 588
e-mail: poljoprivreda@obz.hr , web: www.obz.hr

Broj pregleda članka: 741; Uspješnost članka: 88.05

Tagovi: Vladimir Šišljagić, Osječko - baranjska županija, Damir Zrno

Ključne riječi članka: zupanija, ujedinila, vinare, s, istim, ciljem, brendirati, osječko, vinarima, umjetnosti, turizma, večer, baranjskoj, kazamata, dvorištu, županiji, slavonije, večeri, dvorištu kazamata, baranjskoj županiji, osječko baranjskoj, osječko baranjskoj županiji, osječko baranjske županije, zahvalnost osječko baranjskoj, vino zavelo ljubav, područja slavonije baranje, iskazao zahvalnost osječko


Roberta Kljenak

Svi tekstovi autora

Autorica Roberta Kljenak

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.