AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Značaj agroturizma za održivi razvoj Baranje

Značaj agroturizma za održivi razvoj Baranje

Predstavljanje rada

Značaj agroturizma za održivi razvoj Baranje

Datum: 29.06.2015. 08:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

U Županijskoj komori Osijek će se 14. srpnja u 11 sati održati predstavljanje rada Značaj agroturizma za održivi razvoj gospodarstva Baranje.

U Županijskoj komori Osijek će se 14. srpnja u 11 sati održati predstavljanje rada Značaj agroturizma za održivi razvoj gospodarstva Baranje. Autori rada su Mirta Šulmajster Šodić, Vladimir Kovačević i Eleonora Nadvjegi. Svoj rad su predstavili i na 4. Međunarodnom znanstvenom simpoziju Gospodarstvo Istočne Hrvatske - vizija i razvoj koji se održavao od 21. do 23. svibnja ove godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Ruralni turizam značajna je okosnica sadašnjeg i budućeg društveno-gospodarskog razvoja Osječko-baranjske županije, a jedan od njegovih oblika je i agroturizam koji je sve više u fokusu seoskih gospodarstava. Rad prikazuje rezultate istraživanja provedenog u Baranji u cilju analiziranja aktualne agroturističke ponude, stupnja obrazovanja i osposobljenosti sudionika seoskih gospodarstava, razine marketinških aktivnosti usmjerenih ka privlačenju gostiju te međusobne povezanosti s ostalim agroturističkim gospodarstvima i ključnim razvojnim institucijama.

  • Kontakt, Marija Tapšanji, Tel: 031/223-841, mtapsanji@hgk.hr

Broj pregleda članka: 97; Uspješnost članka: 6.85

Tagovi: Agroturizam, Ruralni turizam, Održivi razvoj, Vladimir Kovačević, ŽK Osijek, Mirta Šulmajster Šodić, Marija Tapšanji

Ključne riječi članka: znacaj, agroturizma, za, odrzivi, razvoj, baranje, razvoj


Ivana Nađ

Svi tekstovi autora

Autorica Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."