Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zeleni tjedan
  • 16.01.2021. 12:00

Zeleni tjedan u Berlinu - pratite bogat program iz fotelje

Aktualne teme u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji poput ekološke proizvodnje, sigurnosti opskrbe, održivosti, klimatske promjene, digitalni svijet hrane te brojne druge moći će se pratiti uživo preko interneta.

Foto: Facebook/ Gruenewoche
  • 235
  • 79
  • 0

Kako je već bilo i najavljeno, zbog epidemioloških mjera 86. Zeleni tjedan u Berlinu bit će održan online, od 20. do 21. siječnja 2021. godine.

Stočne izložbe, mehanizacija svih vrsta, nebrojno štandova s kulinarskim i drugim specijalitetima iz cijelog svijeta, seminari, poslovni susreti i deseci tisuća posjetitelja sada su stvar prošlosti, a aktualne teme u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji poput ekološke proizvodnje, sigurnosti opskrbe, održivosti, klimatskih promjena, digitalnog svijeta hrane kao i brojne druge, moći će se pratiti uživo putem interneta.

Online, ali bogat program

Svi će se zainteresirani moći pridružiti virtualnom razgledavanju i upoznati proizvođače i izvoznike koji su, da su okolnosti drugačije, trebali predstaviti svoje tvrtke na sajmu.

Međunarodni Zeleni tjedan svake je godine bio mjesto za izlaganje regionalnih proizvoda pod nazivom Brandenburghalle, a posjetitelji su mogli ispuniti anketu iz koje se saznalo koliko su skloni takvoj kupovini. U svojoj digitalnoj verziji, kroz sedam videa bit će predstavljen i ove godine. Kroz primjere dobre praske, svi zainteresirani će moći naučiti kako na police donijeti što više domaćih proizvoda.

Također, u sklopu sajma održat će se i svečana dodjela nagrade Regional Star kojom se promiče marketing regionalnih proizvoda pod održivim aspektima. Nagrada se dodjeljuje u četiri kategorije: inovacija, prezentacija, suradnja i organizacija.

Osim Njemačke, na Zelenom tjednu će kao i svake godine sudjelovati brojne druge zemlje koje će predstavljati proizvođači, tvrtke, političari i ostali.

Podsjećamo, na jubilarnom 85. sajmu bilo je više od 1.800 izlagača iz 72 zemlje svijeta koji su predstavili čak 100.000 proizvoda na impozantnih 118.200 m2.

Partner je bila i Hrvatska koja je sudjelovala s 50 svojih izlagača, a hrvatske delicije izazvale su veliki interes.

Registraciju za ovogodišnji Zeleni tjedan možete pronaći ovdje.


Tagovi

Zeleni tjedan Online Epidemiološke mjere Program Regional Star


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!