• Eko-logično
  • 25.09.2020. 13:25
  • Grad Zagreb, Zagreb

Zdravlje počinje u tlu, predavanje prof.dr.sc. Mirjane Brmež u sklopu projekta Eko-logično

Hrvatski savez udruga ekoloških proizvođača (HSEP), poziva vas na predavanje prof. dr.sc. Mirjane Brmež, profesorice Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, a na temu Zdravlje počinje u tlu.

Foto: JumpStory (ilustracija)
  • 88
  • 11
  • 0

Hrvatski savez udruga ekoloških proizvođača (HSEP), poziva vas na novo predavanje u sklopu projekta Eko-logično. Ovoga puta, predavanje na temu "Zdravlje počinje u tlu", održat će prof. dr.sc. Mirjana Brmež, profesorica Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku.

U svom znanstvenom radu, prof.dr.sc. Brmež se bavi fitomedicinom i liječenjem tla.

"Zdravo tlo osnovni je preduvjet zdravog bilja koje na njemu uzgajamo pa tako i našeg vlastitog zdravlja. Zavirit ćemo u mikrokozmos grudica po kojima hodamo i naučiti kako im pomoći kad se razbole“, poručila je.

Podsjećamo, cilj projekta je istražiti i predstaviti inovativne prakse u ekološkoj proizvodnji hrane.

Prvo predavanje bilo je na temu Praktična primjena biodinamičke metode u uzgoju povrća, a svoja znanja i iskustva iz toga područja prenijela je na sve zainteresirane Jasminka Iličić čiji OPG već niz godina u praksi primjenjuje biodinamičku metodu Alexa Podolynskog.

HSEP vas poziva na predavanje o biodinamičkim metodama u uzgoju povrća

Predavanje se održava u ponedjeljak 28. rujna u Oaza Joyful Kitchen, Radićeva 9, Zagreb od 18:30 do 19:30 sati. Ulaz je besplatan.


Tagovi

Projekt Eko-logično Zdravlje Tlo Mirjana Brmež HSEP


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistrica agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.