Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Trgovinska politika
  • 21.10.2015. 17:35

Zaštita proizvodnje, sniženje carina i pristup trećim tržištima!

Seminar Zaštita domaće proizvodnje, sniženje carina, carinske povlastice i pristup trećim tržištima održava se u Županijskoj komori Rijeka 29. listopada 2015.

  • 103
  • 6
  • 0

HGK - Županijska komora Rijeka u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova poziva na seminar Zaštita domaće proizvodnje, sniženje carina, opće carinske povlastice i baza podataka o pristupu trećim tržištima koji će se održati u četvrtak, 29. listopada s početkom u 11 sati (velika dvorana u prizemlju).

Seminar je organiziran s ciljem detaljnijeg informiranja i upoznavanja hrvatskih tvrtki s mjerama trgovinske politike koje se odnose na zaštitu domaće proizvodnje - dostupne trgovinske zaštitne mehanizme, sniženja carina kroz instrumente tarifnih suspenzija i kvota (za industrijske i poljoprivredne proizvode) te sustav Općih carinskih povlastica (GSP), kao i mogućnostima u poslovanju koje se tvrtkama pruža u tim područjima.

Prijave do 27. listopada 2015.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, uz obaveznu prethodnu najavu dolaska putem prijavnice mailom na e-mail kkaramarko@hgk.hr ili faxom 051/216-033, najkasnije do 27.10.2015.

Prijave se prihvaćaju prema redoslijedu zaprimanja do popunjenja raspoloživog kapaciteta dvorane. Ukoliko imate pitanja za predavače, molimo da iste unaprijed dostavite, zajedno s prijavom, kako bi dobili što kvalitetniju uslugu. Pitanja trebaju biti ispisana na obrascu prijavnice u za to predviđenom dijelu i poslana isključivo elektroničkom poštom! Poziv i prijavnica nalaze se u pratećim dokumentima.


Dokumenti


Tagovi

Zaštita Sniženje carina Carinske povlastice Baza podataka Treća tržišta GSP HGK Županijska komora Rijeka Trgovinska politika Zaštitni mehanizmi Carinske povlastice Prijava


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."