Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • World Food Istanbul
  • 21.08.2021. 07:30

World Food Istanbul 2021 očekuje 430 izlagača i više od 16.000 posjetitelja

Najveća izložba hrane i pića u Turskoj, World Food Istanbul održat će se od 9. do 12. rujna.

Foto: Facebook/World Food Istanbul
  • 184
  • 191
  • 0

Sajam prehrambene industrije, "World Food Istanbul 2021" održat će se od 9. do 12. rujna 2021. godine. Riječ je o najvećoj izložbi hrane i pića u Turskoj, 29. po redu. 

U 2019., predpandemijskoj godini na ovoj je manifestaciji sudjelovalo je 500 izlagača, a zabilježeno je više od 20.500 posjetitelja iz 45 zemalja. Tada je održano i 3.000 B2B sastanaka. 

Procjenjuje se kako će na izložbi ove godine sudjelovati 430 što domaćih, što međunarodnih izlagača te ju posjetiti više od 16.000 ljudi iz cijelog svijeta. 

Ovaj sajam posjećuje velik broj predstavnika marketinških kompanija, trgovačkih poduzeća, uvoznika i izvoznika, hotelijera i ugostitelja, proizvodnih firmi iz sektora prehrambene industrije s ciljem umrežavanja, pregovaranja i zaključivanja poslova.

Nastupom na ovom sajmu, izlagači imaju priliku predstaviti svoje proizvode partnerima iz zemalja Europe, Srednjeg Istoka, Sjeverne Afrike, SAD-a i Turske. 

Kategorije proizvoda koje je moguće izlagati i vidjeti na sajmu su prvenstveno prehrambeni proizvodi široke potrošnje, pekarski proizvodi, slastice, konditorski proizvodi, bezalkoholna pića, aditivi koji se koriste u proizvodnji hrane, sastojci i začini u prehrambenoj industriji, ulja, mlijeko i mliječni proizvodi, voće i povrće, te zamrznuti proizvodi. 


Tagovi

World Food Istanbul 2021 Sajam Turska Prehrambena industrija Hrana


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB