• 27. Vinistra
  • 18.05.2021. 10:30
  • Istarska, Poreč

Vinistra prvi put na otvorenom: Poznat novi datum i lokacija

Ovo je najljepši početak ljetne sezone u Istri za koju se nadamo da će biti bolja od prošlogodišnje, poručio je Nikola Benvenuti, predsjednik Vinistre, udruge vinara i vinogradara Istre.

Foto: Danilo Dragosavac/Vinistra
  • 145
  • 476
  • 0

Ono što je nedavno najavio, to je i ostvario. 27. Vinistra održat će se od 18. do 20. lipnja i to prvi put na otvorenom, priopćio je Nikola Benvenuti, predsjednik Vinistre, udruge vinara i vinogradara Istre.

Atraktivna porečka uvala Peškera, tako će na tri dana postati središte vinskog svijeta.

"Novi termin, nova lokacija i velika radost nas vinara što ćemo unatoč još jednoj neizvjesnoj godini uspjeti organizirati našu izložbu s najduljom tradicijom u Hrvatskoj. Na prvom mjestu su zdravlje i sigurnost posjetitelja i vinara pa ćemo strogo poštivati sve preporučene epidemiološke mjere“, istaknuo je Benvenuti.

Ljetni ugođaj, dodaje, prekrasan Poreč i vrhunska vina najbolja su pozivnica, a kažu kako je prošla vinogradarska godina bila izvrsna pa najavljuju vrhunska vina.

"Ovo je najljepši početak ljetne sezone u Istri za koju se nadamo da će biti bolja od prošlogodišnje“, poručio je prvi čovjek Vinistre. 

Dan otvorenih vrata istarskih podruma

Kao zagrijavanje za manifestaciju, 30. svibnja od 10 do 19 sati očekuje vas Dan otvorenih vrata istarskih podruma.

"Zbog epidemioloških mjera broj mjesta u podrumima je ograničen pa posjetitelji ove godine unaprijed trebaju najaviti i rezervirati termin dolaska“, napominju organizatori.


Tagovi

27. Vinistra Poreč Nikola Benvenuti Uvala Peškera Lipanj Epidemiološke mjere Dan otvorenih vrata Istarski podrumi


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Božić, budite zdravi i veseli !! :)