Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HOP
  • 24.08.2020. 12:00

Treći Sajam Hrvatskog otočnog proizvoda održat će se od 28. do 30. kolovoza

Cilj organizacije Sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, ostanak stanovništva na otocima te brendiranje proizvoda oznakom HOP.

Foto: Facebook/ Zadarska županija
  • 149
  • 23
  • 0

Udruga Poslovni Klaster Hrvatski otočni proizvod organizira 3. Sajam Hrvatskog otočnog proizvoda koji će se održati  u Zadru od 28.8. – 30.8.2020. u ulici Šimuna Kožićića Benje na Poluotoku.

Na Sajmu će se predstaviti bogata ponuda Zadarskog arhipelaga kao i ostalih otoka, proizvodi i suveniri označeni oznakom HOP, prirodna kozmetika na bazi ljekovitog bilja i maslinovog ulja, razni likeri, marmelade, paški ovčji sir, kozji sir s Dugog otoka, marinirana riba iz Kali, maslinovo ulje, rukotvorine pleteni pramcobrani i bokobrani za brodove, paška sol te paška čipka.

Posebno će se predstaviti HOP s otoka Paga sa svojom bogatom kulturnom baštinom i bogatstvom otočnih proizvoda, nadaleko poznatim paškim sirom, paškom soli i paškom čipkom. U sklopu Programa nastupit će Folklorna skupina s otoka Paga.

Cilj organizacije sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, ostanak stanovništva na otocima te brendiranje proizvoda oznakom HOP. Ujedno je i turistička promidžba i prezentacija bogate ponude i sadržaja hrvatskih otoka.

Sajam se održava pod Pokroviteljstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova E, Zadarske županije, Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Zadra, Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga.

Podsjetimo, nedavno smo pisali o Rozalindi Banić, iz Kraja na otoku Pašmanu, dobitnici 12 oznaka kvalitete Hrvatski otočni proizvod za likere, rakije i druge izvorne otočne delicije. Sigurni smo da će se i njezini proizvodi moći pronaći na ovome sajmu u posljednjem kolovoškom vikendu. 


Tagovi

Sajam Otočni proizvodi HOP Paški sir Otočna proizvodnja Ljekovito bilje Maslinovo ulje


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić