Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show
  • 01.08.2017. 13:30

Što nas novo očekuje na 4. Farm Show-u?

U susret četvrtom izdanju sajma poljoprivredne mehanizacije Farm Show, koji će se održavati zadnji vikend u mjesecu kolovozu, saznajemo što su nam pripremili za ovu godinu.

  • 4.245
  • 400
  • 0

U susret četvrtom izdanju sajma poljoprivredne mehanizacije Farm Show, koji će se održavati zadnji vikend u mjesecu kolovozu, saznajemo što su nam pripremili za ovu godinu.

Jedini sajam poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj i ove će nas godine ugostiti u Sportskoj zračnoj luci Osijek na kojem će imati priliku zasjati mnogi strojevi poljoprivredne namjene. I ove godine smo u središtu događanja u srcu poljoprivrede!

Što nas sve očekuje?

Službeno otvorenje sajma biti će u petak, 25.08. u 11:00 sati. Kroz sva tri dana, svoje ruho će pokazati mnogi brendovi mehanizacije, sjemenarske kuće i prodavači gnojiva te zaštitnih sredstava, a poseban je naglasak na prezentacijama strojeva u radu koje će se odvijati svakog dana s početkom u 11:00 sati. Demonstrator će biti gospodin Ivica Prpić iz Savjetodavne službe.

Prezentacija strojeva u radu

Detaljan program prezentacija u radu biti će objavljen naknadno, no saznajemo kako je petak rezerviran za poljoprivrednu mehanizaciju za oranje i podrivanje, subota za sijačice, sjetvospremače, te nedjelja za prskalice, rasipače, kombajne i transport.

Već slavna utrka traktora, održat će se u nedjelju s početkom u 13:00 sati. Podsjetimo, prošle je godine na utrci ubrzanja traktora na 100 metara najbrži bio Fendt koji je za samo 11.65 sekundi prešao dužinu od 100m. Drugo mjesto je pripalo New Hollandu, a treće traktoru Claas 830.

Nisu zaboravljeni i najmlađi

Ove se godine odlučilo pripremiti zabavu i za najmlađe posjetitelje, pa će tako Nikola Faller, multimedijalni umjetnik i predsjednik Udruge Slama, napraviti veliki dvorac od slame. Hostese će posjetiteljima biti na raspolaganju za sva pitanja, obavljati će kratko anketiranje posjetitelja, od kojih će troje svaki dan imati mogućnost dobiti poklon paket jednog od izlagača.

Pratite nas i dalje, detaljan program prezentacije strojeva u radu slijedi uskoro.


Tagovi

Farm Show Osijek Sajam Mehanizacija Prezentacije Utrka traktora Sjemenarske kuće Zaštitna sredstva Poljoprivreda


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰