AgroKlub.com

\

Farm Show Osijek

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sve o AgroKlubu » Partneri » Farm Show Osijek

Farm Show Osijek

AgroKlub.com Partner

Farm Show Osijek

Sajam poljoprivredne mehanizacije koji se jednom godišnje održava na Sportskom aerodromu u Čepinu kod Osijeka. U organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH, ovo je prvi sajam u RH specijaliziran upravo za mehanizatore, no mogu se vidjeti i sjemenske kuće, proizvođači zaštitnih sredstava, gnojiva, ali i pogledati pokusna polja te demonstracije strojeva.

Tekstovi Farm Show Osijek

Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Farm Show
25.06.2017.

Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Pripreme za jesenske poljoprivredne sajmove su započele, a jedan od onih koji će prvi otvoriti svoja vrata mnogobrojnim posjetiteljima je svakako sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku, Farm Show 2017. Dosadašnja su izdanja sajma oduševila profesionalne proizvođače, ali i šetače koji su zaljubljenici u poljoprivrednu mehanizaciju. Ove nas... Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Farm Show 2017
15.06.2017.

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Već četvrtu godinu za redom na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka održava se sajam Farm Show u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Sajam će se održati od 25.-27.08.2017. godine. Farm Show je specijalizirani međunarodni sajam na području Hrvatske s temom poljoprivredne mehanizacije i opreme, te ostalih... Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Fendt - najbrži traktor Farmshow-a!

FarmShow
29.08.2016.

Fendt - najbrži traktor Farmshow-a!

Jučer je na FarmShow-u održana utrka ubrzanja traktora na 100 metara. Snage je odmjerilo nekoliko traktora, a najbrži je ovoga puta bio Fendt koji je za samo 11,65s prešao dužinu od 100m. Drugo mjesto drži New Holland, dok je na trećem Claas 830. Steyr je na četvrtom mjestu. Podsjetimo, prošle je godine pobjedu u teškoj kategoriji odnio Steyr 6195... Fendt - najbrži traktor Farmshow-a!

Nedjelja na Farmshow-u dan za utrku traktora!

Farmshow
27.08.2016.

Nedjelja na Farmshow-u dan za utrku traktora!

Farmshow je drugi dan zaredom ispunio očekivanja posjetitelja koji su se mogli uvjeriti u kvalitetu poljoprivredne mehanizacije i najnovije agrotehnologije na čepinskom aerodromu. U nedjelju će program prezentacija započeti AgroPMD u 10:00h sa vučenom prskalicom Berthoud, a u 10:15h nastavit će Agromehanika sa vučenom prskalicom od 3000 litara/21... Nedjelja na Farmshow-u dan za utrku traktora!

Farmshow 2016 - treća epizoda počela u Osijeku!

FarmShow Osijek
26.08.2016.

Farmshow 2016 - treća epizoda počela u Osijeku!

Na istom mjestu u isto vrijeme, došlo je na red i treće izdanje FarmShow-a u Osijeku! I ovoga puta, atraktivna suvremena mehanizacija i najnovija dostignuća agrarne tehnologije dominiraju izložbenim prostorom. "Odabrali smo već poznati zadnji vikend u kolovozu jer godišnji odmori su završili, a poljoprivredni radovi još nisu počeli pa je ovo... Farmshow 2016 - treća epizoda počela u Osijeku!

Pregled svih tekstova partnera Farm Show Osijek.

Svi tekstovi Farm Show Osijek

Dokumenti Farm Show Osijek

Farm Show Osijek 2017 - cjenik zakupa

Farm Show Osijek 2017 - cjenik zakupa
veličina datoteke: 1.52 MB

Pregled svih dokumenata partnera Farm Show Osijek.

Svi dokumenti Farm Show Osijek

Farm Show Osijek

Kontaktirajte nas

Farm Show Osijek
Sv. L.B. Mandića 172
email: hrvoje@agronom.hr
mob: + 385 (0)98 326 444

e-mail: hrvoje@agronom.hr
web: www.farmshowosijek.eu

Lokacija