Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 05.11.2013. 11:25

Sajam konjogojstva i konjičke opreme - Fieracavalli

Fieracavalli, Sajam konjogojstva, konjičke opreme i pribora, održat će se od 07. do 10. studenog 2013. godine u Veroni – Italija.

Foto: rgbstock.com
  • 869
  • 54
  • 0

Fieracavalli je najvažnija talijanska izložba konja, konjičke opreme i pribora koja se održava u Veroni još od davne 1898. godine. Ove godine sajam će se održati od 7. do 10. studenog u vremenskom periodu od 08:30 do 18:30 sati na adresi Viale del Lavoro 8, Verona - Italija.

Prošlogodišnji Fieracavalli nadmašio je sva očekivanja što je još jedna potvrda da je događaj na kojem morate biti ukoliko ste ljubitelj konjičkog svijeta. 100.152 četvornih metara neto površine, oko 156.000 posjetitelja iz više od 70 zemalja i 19 međunarodnih izaslanstava dobar je argument za posjetitelje izložbe.

Izlaganje na Fieracavalli ne znači samo prisutnost na najvažnijoj talijanskoj izložbi u sektoru konjogojstva nego i sudjelovanje u brojnim događajima koji osiguravaju dijalog s dobavljačima i potrošačima.

Više informacija možete saznati na: www.fieracavalli.it

Foto: rgbstock.com


Povezana stočna vrsta

Konjogojstvo

Konjogojstvo

Može se reći da je konj životinja o kojoj je u prošlosti najviše ovisio napredak ljudske civilizacije te je imao najveću i najraznolikiju upotrebu. Domestikacijom konja,... Više [+]

Tagovi

Fieracavalli Konjogojstvo Konjička oprema Italija Sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić