Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 02.05.2016. 18:30

Sajam antikviteta i vinskih ulica u Osijeku

U subotu, 07. svibnja 2016. godine, posjetite Sajam vina i vinskih ulica te Sajam antikviteta u osječkoj Tvrđi. Početak je u 10 sati, a večer završite Wine tour-om u dvorištu Kazamata.

Foto: Zlatko Pavošević/Facebook
  • 1.154
  • 54
  • 0

U subotu, 07. svibnja 2016. godine, u Osijeku u Tvrđi, nastavit će se događanja u sklopu 8. Dana vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije.

Program započinje u 10 sati na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi Sajmom vina i vinskih ulica te Sajmom antikviteta.

Posjećenost sajma sve veća

Već tradicionalno, svake prve subote u mjesecu, Tvrđa je mjesto održavanja Sajma antikviteta, koji doista nudi za svakoga ponešto. Osim rijetkih i vrijednih antiknih predmeta, na sajmu se mogu pronaći i domaći etno proizvodi, poput kolača, meda i vina. Na sajmu redovito izlaže i do 100 izlagača, a posjećenost je svakim sajmom sve veća.

"Osječko-baranjska županija svoj gospodarski razvoj vidi i u snažnom razvoju ruralnog prostora, a različiti oblici turizma su pokretač tog razvoja. Posebno mjesto ima vinski turizam, što dokazuju 12 proglašenih vinskih cesta, veliki broj manjih proizvođača s kvalitetnim vinima te potencijal da u narednim godinama oko 50 % hrvatske proizvodnje vina bude s područja naše Županije", ističe župan dr.sc. Vladimir Šišljagić.

Wine tour u dvorištu Kazamata

Program se nastavlja ispred Bastiona u 12:30 sati, gdje ćete moći degustirati tradicionalna jela, fiš, čobanac, grah i pržene babuške.

Nakon ugodne šetnje i degustacije, večer zaokružite Wine tour-om u dvorištu Kazamata, s početkom u 18 sati. Zabavljat će vas Trend Acoustic Band, Sing Song Swing Sextet i DJ Tac.

Prezentacija i degustacija vrhunskih slavonsko-baranjskih vina bit će po cijeni od 4,00 kune i vinska čaša za 15,00 kn (kaucija).

Foto: Zlatko Pavošević/Facebook


Tagovi

Dani vina Turizma i cikloturizma Osječko-baranjska županija Osijek Tvrđa Sajam antikviteta Wine tour


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]