• Ocjenjivanje proizvoda
  • 26.09.2020. 13:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Prijavi se na 2. Ocjenjivanje proizvoda prerade biljnog podrijetla

Cilj projekta je razvoj prerade na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i dizanje opće razine kvalitete proizvoda, navode iz Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva.

Foto: Jumpstory
  • 60
  • 7
  • 0

Drugu godinu za redom održat će se Ocjenjivanje proizvoda prerade biljnog podrijetla, objavila je na svojoj stranici Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva.

Cilj ovog projekta je razvoj prerade na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i dizanje opće razine kvalitete proizvoda.

"Na ocjenjivanje se mogu prijaviti maksimalno 3 proizvoda biljnog podrijetla proizvedeni u registriranim objektima. Za svaki prijavljeni uzorak obavezno je dostaviti minimalno 3 boce voćnog vina/soka, 2 boce rakije/likera/octa i 3 pakiranja zimnice od voća/povrća i/ili ostalih biljnih prerađevina“, pojašnjavaju na svojoj stranici.

Uzorci se dostavljaju zajedno s prijavnicom do 29. rujna 2020. u Ministarstvo poljoprivrede, Bani 110, Buzin, 10010 Zagreb ili u Vama najbližu ispostavu bivše Savjetodavne službe.

Želiš pokazati svoj proizvod? Prijavi se na Sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Ocjenjivanje proizvoda održat će se 6. i 7. listopada 2020. u Ministarstvu, u Zagrebu. Kotizacija se ne naplaćuje, a proglašenje najboljih proizvoda i podjela diploma bit će na 6. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda.

Organizator je Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede, a partneri Agronomski fakultet i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja


Tagovi

Ocjenjivanje proizvoda Voćni sok Rakija Liker Zimnica Ministarstvo poljoprivrede Agronomski fakultet Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistrica agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Berba 2020,sadnja 2015.
3,75kg po biljci