Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Suncokret ruralnog turizma
  • 04.10.2020. 16:30

Prijavi se i osvoji nacionalnu nagradu Suncokret ruralnog turizma

Do 15. listopada 2020. godine traju prijave za nacionalnu nagradu Suncokret ruralnog turizma.

Foto: Facebook/Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo“
  • 195
  • 161
  • 0

Do 15. listopada 2020. godine traju prijave za nacionalnu nagradu Suncokret ruralnog turizma, priopćili su to iz Hrvatske udruga za turizam i ruralni razvoj, Klub članova Selo.

Kako pojašnjavaju, kandidate prijavljuju jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice i slične organizacije,  zbog novonastale situacije isključivo putem web obrasca na internet stranici udruge.

"Nismo htjeli odustati ni u ovim izazovnim vremenima za gospodarstvo jer upravo sada, kada se suočavamo s globalnom krizom, turistička seljačka obiteljska gospodarstva i ruralno-turistički subjekti trebaju najveću podršku“, ističe Dijana Katica, predsjednica Udruge.

Prijaviti se možete ovdje.

Ove godine osma nacionalna akcija po redu dobila je i engleski dodatak Sunflower Award i najavila međunarodni karakter projekta.

Kandidati u izboru mogu biti turistička seljačka gospodarstava, poduzetnici u ruralnom turizmu, projekti/nositelji pojedinih projekata, odnosno sadržaja sukladno natječajnoj dokumentaciji i Pravilniku koji su također objavljeni na web stranici.

"Novim uvjetima prilagodili smo i nazive kategorija, ima ih sedam, a birat će se najbolja Turistička seljačka gospodarstva, Tradicijska (ruralna) domaćinstva, Tradicijska (ruralna) gastronomija, Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, Ruralno turistički projekti, Projekti - nositelji zaštićenih i marketinških oznaka i Vinski turizam koji će se i ove godine dodijeliti pod pokroviteljstvom Europske kulturne rute Iter Vitis“, pojašnjava predsjednica.

Prijave će se automatski objaviti na web stranici s fotografijama i opisom projekta pa će prvi puta od ove godine uz stručnu komisiju, kandidate ocjenjivati i javnost.

Foto: 


Tagovi

Suncokreta ruralnog turizma Nagrada Promicanje seoskog turizma


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Od europskog poljoprivrednika svakim se danom traži sve više. Od prilagodbe novim okolišnim očekivanjima zelenih politika, preko adaptacije na navike potrošača nove generacije do preživljavanja tržišnih turbulencija nastalih na valu rata u... Više [+]