Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Suncokret ruralnog turizma
  • 04.10.2020. 16:30

Prijavi se i osvoji nacionalnu nagradu Suncokret ruralnog turizma

Do 15. listopada 2020. godine traju prijave za nacionalnu nagradu Suncokret ruralnog turizma.

Foto: Facebook/Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo“
  • 213
  • 161
  • 0

Do 15. listopada 2020. godine traju prijave za nacionalnu nagradu Suncokret ruralnog turizma, priopćili su to iz Hrvatske udruga za turizam i ruralni razvoj, Klub članova Selo.

Kako pojašnjavaju, kandidate prijavljuju jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice i slične organizacije,  zbog novonastale situacije isključivo putem web obrasca na internet stranici udruge.

"Nismo htjeli odustati ni u ovim izazovnim vremenima za gospodarstvo jer upravo sada, kada se suočavamo s globalnom krizom, turistička seljačka obiteljska gospodarstva i ruralno-turistički subjekti trebaju najveću podršku“, ističe Dijana Katica, predsjednica Udruge.

Prijaviti se možete ovdje.

Ove godine osma nacionalna akcija po redu dobila je i engleski dodatak Sunflower Award i najavila međunarodni karakter projekta.

Kandidati u izboru mogu biti turistička seljačka gospodarstava, poduzetnici u ruralnom turizmu, projekti/nositelji pojedinih projekata, odnosno sadržaja sukladno natječajnoj dokumentaciji i Pravilniku koji su također objavljeni na web stranici.

"Novim uvjetima prilagodili smo i nazive kategorija, ima ih sedam, a birat će se najbolja Turistička seljačka gospodarstva, Tradicijska (ruralna) domaćinstva, Tradicijska (ruralna) gastronomija, Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, Ruralno turistički projekti, Projekti - nositelji zaštićenih i marketinških oznaka i Vinski turizam koji će se i ove godine dodijeliti pod pokroviteljstvom Europske kulturne rute Iter Vitis“, pojašnjava predsjednica.

Prijave će se automatski objaviti na web stranici s fotografijama i opisom projekta pa će prvi puta od ove godine uz stručnu komisiju, kandidate ocjenjivati i javnost.

Foto: 


Tagovi

Suncokreta ruralnog turizma Nagrada Promicanje seoskog turizma


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]