Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival hrane i vina
  • 10.03.2014. 10:00

Poznati chefovi na Festivalu hrane i vina

Posjetitelje ovogodišnjeg Festivala hrane i vina očekuju vrhunske kulinarske predstave poznatih domaćih i svjetskih chefova

  • 85
  • 6
  • 0

Ovogodišnje posjetitelje 2. Hrvatskog festivala hrane i vina očekuje izuzetno zanimljiv program, koji će uključivati kulinarski show na dvije pozornice s najpoznatijim hrvatskim i inozemnim chefovima, kao i brojne kušaonice na kojima će posjetitelji moći uživati u ukusnim zalogajima sljubljenim sa kvalitetnim vinima domaće proizvodnje.

Festival hrane i vina, koji se održava od 3. do 5. travnja 2014. u Areni Zagreb, ove godine će ugostiti priznatog svjetskog chefa Janeza Bratovž iz popularnog ljubljanskog restorana JB. Bratovž je uvršten na popis najboljih svjetskih kuhara, a na festivalu će premijerno kuhati na cooking show-u.

Uz njega će dolaze i Renato Rizzardi iz talijanskog restorana La locando di Piero koji posjeduje famoznu Michellinovu zvjezdicu te Dino Galvagno, renomirani chef koji se proslavio u popularnoj RTL-ovoj kulinarskoj emisiji Masterchef. Galvagno se školovao u Njemačkoj, gdje je radio u brojnim poznatim restoranima, a potom i u visokoj gastronomiji u Toskani. Odlike Galvagnove kuhinje su jednostavnost, priprema svježih i što raznovrsnijih namirnica na suvremeni način te hrana koja izaziva emocije.

Na Hrvatskom festivalu hrane i vina prezentirat će se cjelokupna eno-gastro ponuda Hrvatske kroz različite regije, ali i gastronomija drugih zemalja, s naglaskom na Italiju kao zemlju pokrovitelja. Spomenute kulinarske predstave odvijat će se na dvije pozornice na kojima će spomenuti chefovi prezentirati svoja jela, kao i brojne vještine i male tajne velikih kuhara. Nakon pripreme posjetitelji će moći kušati hranu vrhunskih chefova te se savjetovati oko pripreme istih.

Stoga, posjetite ovogodišnji Hrvatski festival hrane i vina, i prepustite se čarima hrane i vrhunskih vina te doživite okuse esencije hedonizma na potpuno drugačiji način.


Tagovi

Festival hrane i vina Gastro manifestacija Arena Zagreb Janez Bratovž Renato Rizzardi Dino Galvagno


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.