Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Andrej Barbieri
  • 01.04.2014. 17:00

Poznata lica na Festivalu hrane i vina

Celebrity masterchef Andrej Barbieri gostovat će u cooking show-u na 2. Hrvatskom festivalu hrane i vina

  • 81
  • 6
  • 0

2. Hrvatski festival hrane i vina obilovat će ove godine gostovanjima vrhunskih domaćih i stranih chefova, koji će kroz tri dana festivala biti zvijezde brojnih kulinarskih predstava. U njima će prezentirati svoje kulinarsko umijeće, a posjetitelji Festivala moći će promatrati kako nastaju vrhunska kulinarska remek djela.

Drugog dana festivala, 4. travnja u 12:00 sati jedan takav cooking show održat će i Andrej Barbieri, chef koji je ljubiteljima vrhunske hrane već godinama dobro poznat, a kojeg su nedavno upoznali i gledatelji omiljenog kulinarskog showa, Celebrity MasterChef Hrvatska. Njegovi televizijski nastupi začinjeni su zanimljivim i pomalo oštrim komentarima, iza kojih stoji dugogodišnje iskustvo u vrhunskim domaćim i stranim restoranima. Chef Barbieri trenutno radi kao executive chef Hotela & Restauranta "Bevanda". Andrej Barbieri impresionira znanjem, kreativnošću i vještinom, a u sve to moći će se uvjeriti i posjetitelji 2. Hrvatskog festivala hrane i vina, na njegovom cooking show-u na kojem će pripremati specijalitete Kvarnera.

Petak je dan za sve ljubitelje pjenušca

Toga istog dana, s početkom u 18:00 sati, poznata hrvatska sommelierka Jelena Šimić Valentić održat će radionicu na temu "Šampanjac i ostali pjenušavi ljepotani". Poznata sommelierka otkriva na što trebate paziti kada birate najpoznatije pjenušavo vino. Na popisu pjenušavih ljepotana nalaze se šampanjci Taittinger, Villa Sandi prosecco, Tomac Diplomat te Prosecco Moscato Tenuta St. Ana. Istinskim ljubiteljima pjenušavih vinskih kapljica ovaj je popis uistinu intrigantan.

Uz navedeno, ovogodišnji 2. Hrvatski festival hrane i vina svojim posjetiteljima će ponuditi pregršt eno-gastro zanimljivosti, izvanredne hrane i najfinijih vina. Stoga, od 3. do 5. travnja uputite se u Arenu Zagreb i uživajte u čarima vrhunske gastronomije.


Tagovi

Festival hrane i vina Andrej Barbieri MasterChef Restoran Bevanda Jelena Šimić Valentić Pjenušci Arena Zagreb


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.