Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Internacionalizacija
  • 27.02.2019. 14:30
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar

Posjetite Agroklub na sajmu u Mostaru

Posjetite izložbeni prostor Agrokluba, saznajte sve o nama i osigurajte si pregršt informacija o mogućnostima naših servisa za fizičke i pravne osobe.

Foto: Agroklub
  • 340
  • 29
  • 0

Mostarski sajam je po broju izlagača i posjetitelja, najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini. To smo prepoznali i mi s informacijskog sustava Agroklub te odlučili nastupiti na ovogodišnjem 22. međunarodnom sajmu gospodarstva koji se odvija u Mostaru od 9. do 13. travnja 2019. godine.

Posjetite izložbeni prostor Agrokluba, saznajte sve o nama i osigurajte si pregršt informacija o mogućnostima naših servisa za fizičke i pravne osobe.

Sajam je uvijek i prigoda za uštedu, tako da smo pripremili poseban sajamski popust u iznosu od 10% na sve ugovore zaključene u sklopu ove važne poslovne manifestacije u gradu na obalama Neretve.

Zanimljivo je i napomenuti da je nastup sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga Internacionalizacija poslovanja MSP-ova.

U sklopu istog informacijski sustav Agroklub provodi projekt Internacionalizacijom do regionalnog lidera o kojemu smo već prije izvještavali. Aktivnosti projekta provode se na sajamskim manifestacijama kroz ovu i sljedeću godinu, a omogućit će marketinšku podršku ambicijama Agrokluba. 

Saznajte više informacija o strukturnim fondovimaOperativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Agroklub d.o.o.


Tagovi

E-Impuls Agroklub Mostar Sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.