Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Internacionalizacija
  • 21.03.2018. 12:00

Agroklub dobio financiranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Internacionalizacijom do regionalnog lidera - naziv je projekta koji Agroklub d.o.o. iz Osijeka počinje provoditi na tržištima Srbije te Bosne i Hercegovine

  • 216
  • 29
  • 1

Nedavno smo u redakciju Agrokluba zaprimili odličnu vijest za nas i naše tržišne ambicije. Naime, odobreno nam je financiranje projekta iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga Internacionalizacija poslovanja MSP-ova. Aktivnosti će se provoditi kroz ovu i sljedeću godinu, a omogućiti će snažnu marketinšku podršku planovima Agrokluba na tržištima susjednih država - Bosne i Hercegovine te Srbije. Više detalja o projektu možete dobiti ispod, a za ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju putem dolje navedenih kontakata.

1. Naziv projekta: "Internacionalizacijom do regionalnog lidera KK.03.2.1.07.0020" koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga Internacionalizacija poslovanja MSP-ova.

2. Korisnik: Agroklub d.o.o. J. J. Strossmayera 341, 31 000 Osijek

3. Kratki opis projekta: Provedbom projekta i njegovih aktivnosti tvrtka Agroklub d.o.o. tijekom 2 godine trajanja projekta nastupit će na 3 međunarodna sajma u regiji što će direktno omogućiti stvaranje novih kontakata i poslova s potencijalnim novim klijentima i poslovnim partnerima, te napraviti relevantno istraživanje tržišta s ciljem širenja poslovanja na strana tržišta i preuzimanje uloge tržišnog lidera u regiji.

4. Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Cilj projekta je podizanje i jačanje konkurentnosti tvrtke Agroklub d.o.o. na tržištu putem provedbe sljedećih aktivnosti:

  • nastupa na 3 međunarodna sajma u regiji tijekom 2 godine
  • istraživanjem inozemnog tržišta
  • prezentacijom tvrtke i njezinih potencijala u okviru sajma

provedbom ostalih obveznih elementa projekta koji će rezultirati širenjem djelatnosti tvrtke na tržište Srbije i Bosne i Hercegovine što će dovesti do povećanja prihoda, izvoza i broja zaposlenika tvrtke, a nju će učiniti regionalnim liderom u  svojoj djelatnosti.

5. Ukupna vrijednost projekta i iznos EU sufinanciranja: 231.470,00 HRK od toga 192.996,21 HRK ili 83,38%  iznose bespovratna sredstva i sufinanciranje od strane EU i 38.473,79 HRK ili 16.62% iznose vlastita sredstva prijavitelja.

6. Razdoblje provedbe projekta: Od 01. ožujka 2018. do 01. studenog 2019. godine (20 mjeseci)

7. Kontakt osoba za više informacija:

  • mr. sc. Mario Relatić dipl. oec
  • mario@agroklub.com
  • gsm. +385 (0) 99 / 515 08 35

Saznajte više informacija o strukturnim fondovimaOperativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Agroklub d.o.o.


Tagovi

E-Impuls Agroklub Mario Relatić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]