Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 18.12.2016. 07:30

Počinju pripreme za 24. Osječki proljetni sajam

24. Osječki proljetni sajam i 18. Obrtnički sajam održat će se od 03. do 05. ožujka 2017. godine u Osijeku. I ovaj put cilj sajma je promicanje poljoprivredne proizvodnje te podrška gospodarstvu!

Foto: Martina Gavran
  • 2.180
  • 107
  • 0

Osječki sajam d.o.o. organizator je 24. Osječkog proljetnog sajma i 18. Obrtničkog sajma u Osijeku, sajamskom prostoru Pampas, Šandora Petefija 204/a od 03. do 05. ožujka 2017. godine u suradnji s HGK županijskom komorom Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.

Detaljan program sajma kao i prijavu za inozemne izlagače pogledajte u dokumentima ispod teksta.

Zahvaljujući osamnaestogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, našoj regiji predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore. Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje regije, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 24. Osječkog proljetnog sajma.

Detaljan program sajma kao i prijavu za inozemne izlagače pogledajte u dokumentima ispod teksta. Za sve dodatne infomacije obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: Martina Gavran


Dokumenti


Tagovi

Osječki proljetni sajam Osijek Poljoprivreda Tradicija Izlagači Prijava


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]