Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Celjski sejem
  • 21.01.2020. 10:30
  • Celje

Osvoji ulaznice za Agritech - najveći poljoprivredno/šumarski sajam u Sloveniji!

Agroklub Vas vodi na Agritech, nikad veći i stručniji poljoprivredno/šumarski sajam u Sloveniji koji će se održati od 29. siječnja do 2. veljače u Celju. Kako do ulaznica?

Foto: Celjski sejem
  • 2.318
  • 210
  • 0

Agroklub vas, u suradnji s tvrtkom Celjski sejem, vodi na Agritech - najveći stručni sajam poljoprivredne i šumarske mehanizacije u Sloveniji koji će se održati od 29. siječnja do 2. veljače ove godine u Celju. Prošle godine je sajam prvi put otvorio svoja vrata te s obzirom na veliki odaziv izlagača i posjetitelja, dokazao da je struci bio potreban specijalizirani sajam s terminom prije glavne poljoprivredne sezone, kada poljoprivrednici planiraju kupnju mehanizacije.

Organizatori ističu kako vas na sajmu očekuju edukacije i nove investicije za najzahtjevnije i najiskusnije poljoprivrednike te šumare, a mlađu generaciju će oduševiti novim tehnologijama. Na edukacijama i prikazima u praksi svi posjetitelji sajma moći će besplatno sudjelovati.

Više informacija o sajmu Agritech možete pronaći ovdje.

Samo neki od poljoprivrednih strojeva koji će biti izloženi su traktori, plugovi, drljače, rasipači, prskalice, malčeri, sustavi za navodnjavanje, kosilice, balirke, kombajni, teleskopski utovarivači, prikolice te brojni drugi, dok će se u šumskom programu naći strojevi za rezanje i cijepanje, motorne pile, prikolice, drvne sječke, šumske žičare itd.

vdd
Na edukacijama i prikazima u praksi svi posjetitelji sajma moći će besplatno sudjelovati

Kako do ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 20 najsretnijih čitatelja besplatnom ulaznicom! Prijave traju do petka, 24. siječnja 2020. do 12 sati, nakon čega ćemo izvući sretne dobitnike.

Svaki dobitnik će na e-mail adresu s kojom se prijavi u obrascu zaprimiti kod i upute za printanje budući da su ulaznice elektronske. Svaka osoba treba svoj kod kako bi se registrirala imenom, prezimenom i e-mail adresom.

Sretno svima i vidimo se na sajmu!


Tagovi

Celjski sejem Ulaznice Agritech sajam Slovenija Darivanje Poljoprivredno šumarski sajam


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1, 3000 Celje, Slovenija
tel: +386 3 54 33 000, fax: +386 3 54 19 164, e-mail: info@ce-sejem.si web: https://agritech.ce-sejem.si/en/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]