Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritech
  • 30.12.2019. 12:00
  • Celje, Slovenija

Posjetite Agritech - nikad veći i stručniji poljoprivredno/šumarski sajam u Sloveniji!

Ove će godine, od 29. siječnja do 2. veljače, Agritech drugi puta ponuditi edukacije i nove investicije za najzahtjevnije i najiskusnije poljoprivrednike te šumare, a mlađu generaciju oduševiti novim tehnologijama. 

Foto: Celjski sejem
  • 3.406
  • 206
  • 0

Na inicijativu Udruženja proizvođača i uvoznika poljoprivredne i šumarske tehnologije (ZKGT), Celjski sajam krajem siječnja u boljem i raskošnijem ruhu u Celje vraća najveći stručni sajam poljoprivredne i šumarske mehanizacije u Sloveniji. Sajam Agritech prošle je godine nadmašio sva očekivanja, a posjetilo ga je više od 20 tisuća posjetitelja. Ove će godine, od 29. siječnja do 2. veljače, već drugi puta ponuditi edukacije i nove investicije za najzahtjevnije i najiskusnije poljoprivrednike te šumare, a mlađu generaciju će oduševiti novim tehnologijama

Prošle godine je Agritech u Celju prvi puta otvorio svoja vrata i primio veliki odaziv od strane izlagača i posjetitelja. Pokazalo se da je struci bio potreban specijalizirani sajam s terminom prije glavne poljoprivredne sezone, kada poljoprivrednici planiraju kupnju mehanizacije.

Što sve možete pronaći na sajmu?

Sajam je posebno posvećen mladim poljoprivrednicima kojima su u fokusu inovacije i znanje, a karakterizira ih hrabrost da u praksi provedu moderne pristupe.

Na sajamskom prostoru će se održavati edukacije i prikazi u praksi na kojima će svi posjetitelji sajma moći besplatno sudjelovati.

Neki od poljoprivrednih strojeva koji će biti izloženi na sajmu su traktori, plugovi, drljače, rasipači, prskalice, malčeri, sustavi za navodnjavanje, kosilice, balirke, kombajni, teleskopski utovarivači, prikolice te brojni drugi, dok će se u šumskom programu naći strojevi za rezanje i cijepanje, motorne pile, prikolice, drvne sječke, šumske žičare itd.

Brojne edukacije i testne vožnje najnovijih traktora

Uz dvije dodatne dvorane i bogati izložbeni program cjelovite ponude za poljoprivrednike i šumare, na sajamskom prostoru će se održavati edukacije i prikazi u praksi na kojima će svi posjetitelji sajma moći besplatno sudjelovati. Jedna od većih novosti su testne vožnje najnovijih traktora, demonstracije uporabe šumarskih strojeva, informativni dan za mlade u poljoprivrednoj i šumarskoj branši te mnoge druge aktivnosti tijekom sajma.

Stoga, već danas u svoj kalendar zabilježite termin od 29. siječnja do 2. veljače kada će se na celjskom sajamskom prostoru održati događaj koji ne smije propustiti kako iskusni, tako ni novopečeni poljoprivrednik i šumar.

Sajam će se održati na adresi:

Za više informacija obratite se tvrtki Celjski sajam na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Celjski sajam Agritech Slovenija Poljoprivredni sajam Šumarska oprema Celje Edukacije Demonstracije


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1, 3000 Celje, Slovenija
tel: +386 3 54 33 000, fax: +386 3 54 19 164, e-mail: info@ce-sejem.si web: https://agritech.ce-sejem.si/en/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]