Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki jesenski sajam
  • 18.09.2020. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Osječki jesenski sajam 23. put otvara svoja vrata!

Programski sajam podržava poljoprivredu i prehranu s naglaskom na autohtone proizvode našeg podneblja, pčelarstvo, graditeljstvo, stanovanje i opremanje. 

Foto: Vedran Stapić
  • 426
  • 118
  • 0

Premda su brojna događanja i manifestacije, ne samo kod nas, odgođene ili otkazane zbgo pandemije, 23. Osječki jesenski sajam otvara svoja vrata! Pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Hrvatske gospodarske komore, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, održat će se od 2. do 4. listopada. 

Programski, najavljuju iz tvrtke Osječki sajam d.o.o., podržava poljoprivredu i prehranu s naglaskom na autohtone proizvode našeg podneblja, pčelarstvo, graditeljstvo, stanovanje i opremanje. 

"Mogućnost prodaje i afirmacije domaćih proizvođača hrane iznimno je važan argument zbog kojeg se lokalni proizvođači redovito odazivaju i sudjeluju na sajamskim priredbama koje organiziramo – med, paprika, pekarski i slastičarski proizvodi, zimnica po domaćim receptima, sirevi, mesne delicije lokalnih proizvođača suhomesnatih proizvoda, tradicijska alkoholna i bezalkoholna pića.

Obrtnici, samostalno ili pod pokroviteljstvom svojih županijskih obrtničkih komora (Čakovec, Bjelovar), te Udruženja obrtnika Osijek također redovito nastupaju i dodatno pridonose ukupnom  regionalnom gospodarskom razvoju“, ističu organizatori. 

I brojne druge manifestacije

I ove godine će se u sklopu jesenskog sajma održati i 25. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, u organizaciji HGK Županijske komore Osijek te 4. Izložba braniteljskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Županije.

Nemojte propustiti ni 7. Izložbu ženskog poduzetništva gdje će više od 30 tvrtki, obrta i OPG-ova prezentirati djelatnosti, dosege i mogućnosti razvoja ženskog poduzetništva.

Osim navedenih, na sajmu sudjeluju i jedinice lokalne samouprave i asocijacije podupirući gospodarstvenike svoje lokalne zajednice, te tako promiču gospodarske mogućnosti i potencijale svoje općine ili lokalne grupe. Odluku o sudjelovanju potvrdile su Općina Antunovac, Općina Semeljci, Općina Viljevo, Općina Petrijevci, te LAG Bosutski niz. 

Alen Vukašinović: 22. Osječki jesenski sajam je zrcalo tople slavonske duše

Kao i prethodnih godina sajam će se održati na Pampasu, na adresi Šandora Petefija 204/a u Osijeku. Ulaz je također besplatan.


Tagovi

Osječki jesenski sajam Lokalni proizvođači Obrt OPG Med Žensko poduzetništvo


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]