Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesenski sajam
  • 23.08.2017. 19:00

Ne propustite 4. Dan voćara u Lipiku!

4. Dan voćara održat će se 24. rujna u nedjelju od 9 do 18 sati u parku u Lipiku. Prijavite se!

Foto: Portal Lipički Compas
  • 1.117
  • 173
  • 0

Započele su pripreme za ovogodišnji 4. Dan voćara koji će se održati 24. rujna u nedjelju od 9 do 18 sati na tradicionalnom mjestu održavanja manifestacija, parku u Lipiku. Dan voćara više je od manifestacije. On je mjesto susreta poljoprivrednika, OPG-a, poduzetnika i svih koji dijele poveznicu voćarstva i povrtlarstva s ciljem oživljavanja voćarske i povrtlarske proizvodnje.

Održava se od 2014. godine na ideju i inicijativu Zlatka Matijaševića, direktora tvrtke Frutarija d.o.o. prema Gradu Lipiku o kreiranju sajma na kojem će se razmjenjivati iskustva, stvarati novi kontakti i dogovarati nove suradnje.

Organiziraju tržište za domaće poljoprivrednike

Iako relativno novi događaj na tržištu, Dan voćara u Lipiku brzim korakom postaje prepoznat od strane sve većeg broja poljoprivrednika, poduzetnika i svih koji dijele poveznicu voćarstva i povrtlarstva, prerađevina i proizvoda, mehanizacije, alata, zaštite i skladištenja poljoprivrednih proizvoda.

Na prostoru održavanja Jesenskog sajma i ove godine očekuje nas zabavni natjecateljski program pečenja rakije, kuhanja pekmeza, glazbeni program, ugostiteljska ponuda, vožnja turističkim vlakom i fijakerom s lipicancima Državne ergele Lipik.

"Želja nam je proširiti mrežu sudionika sajma te Vas ovim putem pozivamo na zajedničko udruživanje za što kvalitetniju organizaciju s ciljem razmjene iskustva, direktnog pristupa informacijama te povezivanju postojećih i potencijalnih proizvođača i poduzetnika", poziva Ivana Pleše koordinatorica događaja iz Lipičke razvojne i turističke agencija LIRA d.o.o.

Prijavnicu pronađite u dokumentu ispod teksta!

Foto: Portal Lipički Compas


Dokumenti


Tagovi

Dan voćara Jesenski sajam Lipik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]