Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina i vinarske opreme
  • 17.04.2014. 09:00

Najveći sajam vina u Hrvata – Vinistra 2014.

Vinistra 2014. okupit će brojne vinare i vinogradare, ali i ljubitelje dobrih vina

Foto: vinistra.com
  • 295
  • 26
  • 0

Najveći hrvatski sajam vina i vinarske opreme Vinistra, koji se u organizaciji udruge Vinistra održava 21. godinu zaredom, ove godine Vas očekuje od 9. do 11. svibnja u Poreču. Već tradicionalno, sastojat će se od izlagačkog i ocjenjivačkog dijela.

Cilj Vinistre je povećanje kvalitete istarskih vina, promocija vinske kulture i afirmacija vina. Manifestacija omogućava predstavljanje vinara, proizvođača rakija i maslinovog ulja, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata i informiranje o posljednjim trendovima i mogućnostima u proizvodnji i promociji vina. Ovdje se o vinu može učiti na brojnim radionicama, panelima i degustacijama.

Također, u sklopu ovogodišnje Vinistre, prvog dana manifestacije, 9. svibnja 2014. održat će se proglašenje pobjednika i dodjela medalja najboljim svjetskim malvazijama. Naime, dodjela nagrada vezana je uz šesto međunarodno natjecanje malvazija, pod nazivom Svijet malvazija u organizaciji udruge Vinistra i Istarske županije, koje se 24. travnja održatva također u Poreču.

Vinistra 2014. tako će i ove godine, u Sporskoj dvorani Žatika u Poreču, okupiti brojne vinare i vinogradare, ali i ljubitelje dobrih vina.

Foto: vinistra.com


Tagovi

Vinistra Sajam vina Vinarska oprema Vinarstvo Vinogradarstvo Poreč Svijet malvazija Žatika


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo