Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-nova
  • 29.03.2022. 09:00

Najtraženiji model Deutz-Fahr kombajna 2021. na sajmu u Gudovcu!

Tvrtka Poljo-nova na sajmu će izložiti svoja dva aduta iz prodajnog programa Deutz-Fahr. Osim toga, posjetitelji će moći vidjeti i Kuhn priključke te Pronar prikolice, a za sva pitanja na raspolaganju će im biti prodajni savjetnici.

Foto: Poljo-nova
  • 1.620
  • 173
  • 0

Bliži se 23. Proljetni bjelovarski sajam u Gudovcu na kojem će tvrtka Poljo-nova izložiti svoja dva aduta iz prodajnog programa Deutz-Fahr. Riječ je o dvije 7-ice koje su obilježile prošlu 2021. godinu, a to je kombajn C7206 TS Extra Power iz Serije C7000 i traktor 7250 Agrotron TTV HD Warrior.

Ovaj je kombajn njihov najprodavaniji model ove vrste strojeva iz 2021. godine. Uz njegove brojne tehničke i inovativne karakteristike koje su mnogi korisnici ovog modela prepoznali, jedan od presudnih faktora je promptna servisna intervencija tijekom sezone vršidbe, a koja je osigurana i zbog blizine tvornice u Županji s kojom je razvijena odlična servisna podrška.

"Potražnja za ovim modelom se nastavila i u ovoj 2022. godini što Deutz-Fahr svrstava na vrh liste najtraženijih kombajna u Hrvatskoj", kažu iz Poljo-nove.

O kakvom je kombajnu riječ?

Osim izvanrednih performansi ovog stroja za krajnjeg korisnika, važno je napomenuti kako se tijekom rada rukovatelju pružaju sve trenutno važne informacije i parametri rada zahvaljujući višenamjenskom 7-inchnom monitoru koji je kao i ostale komande nadohvat ruke.

Poljo-nova vas čeka na sajmu u Gudovcu

"Jedna od najvažnijih karakteristika spomenute marke kombajna je sustav za vršidbu koji kod ovog modela visokog kapaciteta dolazi do izražaja", pojašnjavaju iz Poljo-nove. Kako dodaju, široki bubanj za vršidbu promjera 600 mm, dimenzija 1,52 m i višesegmentna korpa s nagibom od 121° osiguravaju savršeni rezultat vršidbe u svim uvjetima. Dok treći bubanj Turbo separator povećava kapacitet vršenja do 20 posto u teškim uvjetima.

"Performanse ovog kombajna prepoznali su srednja i velika poljoprivredna gospodarstva za koje je navedeni model i razvijen. Atraktivan dizajn i udobnost dodatno doprinose povećanju ukupnog dojma koji pruža", napominju iz ove tvrtke.

Traktor poznatih njemačkih karakteristika

Kao što je već spomenuto na sajmu će biti izložena još jedna 7-ica. Riječ je o potpuno novoj generaciji Deutz-fahr serije 7 TTV traktora u modelu Agrotron 7250 TTV HD. Naime, modernizirana serija 7 stvorena je za optimizaciju proizvodnih rezultata profesionalnih poljoprivrednika, nudeći vrhunsku udobnost, učinkovitost i niske operativne troškove.

Na sajmu vas očekuje i  serija 7 TTV traktora

Dva vrlo atraktivna modela traktora iz ove serije (7250 i 7250 HD) odlikuju se snagom od 247 KS uz poznate njemačke karakteristike: visoka kvaliteta, visoka preciznost i visoka pouzdanost u kombinaciji s najsuvremenijim tehnologijama u smislu isplativosti i udobnosti.

"Ono što izdvaja 7250 Agrotron TTV HD od drugih traktora u ovoj klasi su karakteristične specifikacije samo za ovaj model: mogućnost maksimalne brzine od 60 km/h, maksimalni protok hidraulične pumpe od 210 l/min, dostupan spremnik ulja 90l, kapacitet rezervoara goriva od 505 litara i maksimalno bruto opterećenje traktora od 16 tona pri maksimalnoj brzini", pojasnili su iz Poljo-nove.

Serija 5, Kuhn priključi i Pronar prikolice

Od traktora na sajmu će dodatno biti izložen model iz redizajnirane Deutz-Fahr serije 5 u modelu 5125 GS, voćarsko-vinogradarski 5115 DS LS i onaj iz "kompakt" kategorije traktora te jedan od zastupljenijih modela na tržištu 5090.4 D GS.

"Sve navedene modele posjetitelji će vidjeti na našem izložbenom prostoru u Gudovcu koji se ove godine promijenio u odnosu na tradicionalnu poziciju", napominju iz ove tvrtke dodavši da će od ostalih prodajnih programa izložiti i priključne strojeve Kuhn te prikolice Pronar.

"U nadi da će nas poslužiti lijepo vrijeme očekujemo ugodno druženje s posjetiteljima, a za sva njihova pitanja tu će biti naši prodajni savjetnici", poručili su.


Fotoprilog


Tagovi

Poljo-nova Kombajn Traktor Bjelovarski sajam Izlaganje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Poljo-nova d.o.o.

Industrijska cesta 34, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2040 280, e-mail: info@poljonova.hr web: http://poljonova.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/