Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 6
  • 25.08.2015. 08:10

Mladi farmeri - pripremite se za natječaje!

Želite li što više znati o podmjeri 6.1 Programa ruralnog razvoja, koja se odnosi na mlade poljoprivrednike i za koju bi natječaj tebao biti raspisan tokom rujna, dođite na ovo predavanje.

  • 911
  • 134
  • 0

Hrvatska poljoprivredna komora poziva sve zainteresirane na predavanje na temu Podmjera 6.1. Potpora mladim poljoprivrednicima, koje će se održati u četvrtak, 03. rujna 2015. godine u 17:00 sati, u prostorijama Hrvatskog zavoda za norme, Dvorana Slavoljub Penkala, Ulica grada Vukovara 78 u Zagrebu (glavni ulaz zgrade i recepcija Ministarstva poljoprivrede).

Sa sobom treba imati identifikacijski dokument odnosno osobnu iskaznicu ili putovnicu, a zbog prijave na recepciji.

Potpora mladim poljoprivrednicima!

Predavači će biti:

  • Jan Marinac, predsjednik Udruge mladih poljoprivrednika HUMP-Agro i
  • Josip Vrbanek, voditelj projekata u konzultantskoj tvrtki Georg d.o.o.

Svoje sudjelovanje na predavanju prijavite najkasnije do 01. rujna 2015. godine na e mail: komora@komora.hr telefon: 01/ 6109-809 ili putem faxa: 01/ 6109-810.


Dokumenti


Tagovi

Hrvatska poljoprivredna komora Podmjera 6.1. Potpora mladim poljoprivrednicima Hrvatski zavod za norme Osobna iskaznica Jan Marinac Josip Vrbanek Prijave


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo